Els ocupes gitanos del carrer de Joan Coromines es burlen de la policia i ja tornen a tenir llum al bloc

Un perillós sistema de cables punxa l'electricitat d'un altre bloc | Els veïns alerten del risc d'incendi d'aquesta precària connexió
El bloc de pisos des de la part de darrere, plena de cables mal connectats. | Guillem RS

 

De poc ha servit tenir 24 hores del dia una patrulla de la Guàrdia Urbana o dels Mossos d'Esquadra a la cantonada del carrer de Joan Coromines vigilant que els ocupes dels tres blocs no tornessin a punxar l'aigua i la llum del carrer. Sense fer gaire soroll, amb quatre cables mal connectats, amb la perillositat que comporta, els nous «veïns» dels tres blocs ocupats ja tornen a tenir electricitat a les cases i han amagat les pancartes que van fer per reclamar «justícia». Segons ha pogut saber ReusDiari.cat, per la part del darrere del bloc amb cables visibles des de l'exterior, han tornat a punxar el subministrament elèctric.

 

Els veïns han explicat que no saben des d'on ho han punxat però que podria ser de la comunitat de veïns, des del pàrquing, o des d'altres blocs, dels dos carrers que hi fan cantonada. S'haurà d'investigar d'on està punxat per poder-ho tallar. De totes maneres, les connexions, fetes amb cinta aïllant i de manera precària també comporta molta perillositat i un elevat risc d'incendi. El quadre elèctric exterior del bloc número dos segueix precintat per la Guàrdia Urbana, és el lloc que van punxar en un primer moment i que ara agents de la policia de la ciutat segueixen vigilant cada dia però els ocupes han sigut més vius que la policia. El pols entre ocupes, policia i els veïns de la zona segueix sense massa vies de solució a la vista. Segons ha explicat la policia a ReusDiari.cat, la intenció, tenint en compte que van dir públicament que tornarien a punxar els subministraments, era mantenir la vigilància. També cal recordar que els Mossos d'Esquadra tenen en marxa una investigació per aclarir quina màfia hi ha darrere de les ocupacions i si els nous inquilins han pagat alguna quantitat de diners a qui van ocupar els pisos. 

 

El quadre elèctric del bloc número 2, precintat per la policia. | Guillem RS
 
 
Detall d'una de les connexions que han fet els ocupes a la part de darrere del bloc. | Guillem RS

 

Els cables estan connectats de manera precària i generen risc d'incendi. | Guillem RSComentaris
jose
pero que caxondeo es este...a por ellos ostias
1
Can pixa!!!!
Au va ! Estem vivint a la época dels Bárbars?, a la edad mitja? Au va! Ajuntament, Jutjes, intitucions pertinents preneu mesures contundents, es increible! Entenc que apartir de Avui puc viure d una altra forma! Sense pagar Lloger/hipoteca enganxat als suministrarnos de franc ( si m els tallan, torno a conectar, no pasa res) , Impostos? jajajajaja!!!!! No els pago . Jajajaja! Can pixa!!!! ......aixo si, jo ho faria civilitzadament, sense increpar als veins, sense fer sorolls inecesaris a mitja nit
1
Can pixa
Sense atemorir a ningu amb les mitades descarados i desafiante, sense actuar en manada. En fin civilitzadament. ...... Que us sembla? Ho faig? Ho fem? Autoritats! Solucionem el tema de una vegada,! Tornem al clima de seguretat i civisme que hi havia abans, Resolvem el tema abans que aixo vagi a mes, AUTORITATS ESPAVIL!!!
1
Joan
Quan es cali foc per tenir la instalació punxada, que no hi vagin els bombers....
2
Jordi
Tot plegat, vergonyós, alcalde, regidors que cobren una gran nòmina, on son? Què fan vostès ? X es can PIXA, REUS CIUTAT SENSE LLEI!!!!
3
Reusenc
Esto es muy peligroso por favor que hagan algo!!! puede generar problemas graves , alcalde, autoridades hagan algo ya!!! puede haber un accidente muy grave !!!
1
miquel
reus dona por...bruta...pudor a pixades...sorolls a altes nits pels carrers...dels nous vinguts...sense senyalar,,.incivisme,,pero alucinant...la plaça del mercadal sempre neta i lluent...
1
Eli
Això ha d'acabar ja !!! els veïns estan atemorits, autoritats, facin alguna cosa és molt perillós el que estan fent!!!!!
1
Antòn
Vergonyòs. Van de víctimes i necessitats, i tan sols es creuen tenir drets i cap obligació. Mentre, qui demana ajut social per necessitat real, no el rep. Està demostrat que amb aquest polítics el millor és fer molt soroll. Doncs que pensim que els ciutadans que respectem les normes també votem ... i que també tenim una paciència limitada
1
Reus
El que faltava, la cup defensant-los. Què són families vulnerables? Jo no em puc permetre cada dia anar pendre algo a la terrasseta, no em puc permetre que tota la familia vagi amb iPhone, no em puc permetre cotxes d'.alta gama... Deu ser que jo si pago factures. Oficialment no deuen tenir nòmina, es clar, però això no indica que no tinguin diners. Hi ha molta gent aqui en edat de treballar. Cap troba feina? Que algun no en trobi m'ho puc creure, però cap? No els interessa i no els hi cal.
1
A Reus
D'on treus que la CUP defensi aquest posicionament?? La CUP defensa un habitatge digne per tothom, un lloguer social i ajuts a l'accés a l'habitatge i a l'energia. En cap moment defensa que la gent es conecti fràudulentament a la xarxa d'enllumenat posant en perill la resta de veïns. Deix d'atacar i polititzar la noticia. El problema recau en la inoperància del govern local de fer un cens d'habitatges buits per destinar-ho a lloguer social i penalitzar als bancs que tinguin pisos tancats.
25
Eric
Ahora la Cup se posiciona y los defiende y les busca un alquiler social cuando el ayuntamiento dice que no cumplen con los requisitos... Por favor actúen ya o saldremos ardiendo !!
2
Ciutadana
Lo que haurien de fer ràpidament és entrar a saco els mossos d'esquadra tirar la porta avall i fotre a tots al carrer i tancar aquest edifici, i a tots els que hi ha ocupes de la ciutat... cada vegada n'hi ha més s'ha arribat a una situación intolerable, i els demés seguir pagant impostos, hipoteca, etc. FORA JA !!!
1
Mohamed
Eso es peligroso
1
Reus
Ho he vist quan passava pel carrer i deien que negociarien perquè paguessin un lloguer social perquè es puguin quedar. No polititzo res. Son ells els que han anat allí a " buscar una solució". A canal Reus ha sortit la notícia. Aquestes families no cumpleixen requisits per ser considerades vulnerables segon l'ajuntament. Les coses no es fan així. Ocupo i espero que em facilitin les coses per quedar-me allí a baix preu. Què fàcil, no?
0
Mon
Com sempre, la CUP donant pel sac i defensant l'indefensable.
1
Pau
On esta el Gabarri que anava a la llista de les municipals de CiU? Era la seva cuota de gitanos a la llista i es va preocupar de que cap altra partit portes gitanos a les seves llistes. On esta ara?
3
GANXETA
El que tindrien que fer amb aquesta gent es fotre'ls al carrer, que ja gent mes necessitada en un habitatge social. Tota la ciutadania paga els seus impostos i la seva hipoteca, en comptes de esta ocupant pisos que busquin feina, que tenen edat de treballar. a mes dintre de les cases no els falta detall, amb teles panoramiques tec.., etc... Que la policia faci aguna cosa al respecte, perque aquesta gent el fa ens pendren's el pel a tots plegats.
0
Top Secret
El David Vidal ja va abandonar als de la CUP per què es trobava sol davant tots aquests pijos amb rastes i smartphone. Si l'Skinhead de l'Edgar Fernández i companyia volen okupes que els hi facin okupar el casal despertaferro. La gent de la CUP fa pena, però més pena em fa tota la gent que els va votar.
0
Antonio
Demasiado parásito social hay en Reus ya. Aquí el problema se solucionaría rápido si quisieran las autoridades. Tres patadas, mossos dentro, parásitos sociales fuera. Así de fácil. Estoy de moros, gitanos y gente de baja calaña que vive de la droga y degradan barrios hasta las narices. Son puercos, tiran de todo a la calle, a los patios interiores de vecinos. Remueven los contenedores y lo dejan todo fuera. No me puedo creer que la gente civilizada y educada tenga que vivir con escoria humana.
0

envia el comentari