Dos agents de la Policia Local de Riudoms investigats per diferents robatoris i encobriments

El Jutjat número 1 de Reus ha obert diligències contra els dos agents municipals | Els Mossos d'Esquadra van notificar la investigació a l'alcalde Cruset
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Riudoms. | Parròquia de Riudoms

 

El jutjat número 1 de Reus ha obert diligències contra dos policies locals de Riudoms per diversos delictes relacionats amb robatoris amb força. A un dels dos agents se l'investiga per un delicte de robatori amb força, falsedat documental i omissió del deure de perseguir delictes. A l'altre agent implicat se l'investiga per encobriment, receptació i omissió del deure de perseguir delictes.


L'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, ha confirmat que el passat 31 de gener els Mossos d'Esquadra li van comunicar oficialment la condició d'imputats —ara es diu investigats— de tots dos agents després d'una investigació policial. El consistori expressa la seva màxima col·laboració amb la justícia, el respecte a la tasca dels Mossos d'Esquadra i el desig que s'aclareixin aquests fets amb rapidesa. Alhora, també defensa la correcció del cos de vigilants locals i la «satisfacció professional amb les persones investigades» respecte a «la seva actuació, coneguda i valorada pel municipi».
Comentaris
Gerard Dalmau
dons al ser treballadors publics es tindria que dir el nom y automaticament suspesos de sou i treball, no pot ser que el poble els pagui un sou, un uniforme y ells es pensin que son DEUS, encara que no sols a RIUDOMS hi ha policies que es pensen que son intocables.
1
Pep Pol
Per començar no són policies, són guardia urbana, bastant lluny del que és un policia. Haurien de començar per complir les competències que els hi pertoquen, no fer coses que ells no poden fer, com controls a les rotones SOLS, sense cap dotació de mossos, o registres a persones... i així infinitat de coses... Señor Cruset, espavili i posi ordre...
5
juan a. gomba
La policia local no pot registrar a ningu?
1
Dani Perez
I aquesta noticia hauria d'haver sortit a la llum abans, ja q els fets van succeir el 31 de gener.
0
FFL
La policia local segur que no "registra" ningú, en tot cas els "escorcolla".
3
jordi garcia
lo primer, no son ni policies, ni guardia urbana, son vigilants, que no tene ni titulacio, per aixo no porten armes reglamentaries, no poden fer controls on ells els hi roti, perque no son policies, ni han pasat per la academia policial de mollet.
0
Guti
Pep,un Policia local o Guardia urbà no es Policia ??
0
David
A la puta calle, vigilar de noche para robar vaya tels
0

envia el comentari