Desvalisen un kebab de Reus després d'un allunatge

Els lladres es podrien haver emportat milers d'euros en metàl·lic

Qasim Ali, propietari del Kebab KPC a Reus, ha informat al Diari de Tarragona del robatori al seu establiment d'una màquina escura-butxaques i d'una màquina de tabac. Diversos testimonis afirmen que durant la nit de dilluns una furgoneta es va pujar a la vorera i va xocar contra els vidres de l'establiment fins a trencar-los. Després, tres homes van sortir del vehicle i van carregar les dues màquines al vehicle per fugir en direcció a l'avinguda de Salou. Segons el propietari, es podrien haver endut milers d'euros en metàl·lic que es trobaven a l'interior de la màquina escura-butxaques.


Aquest robatori es produeix només tres setmanes després de l'obertura del local. Va ser un veí de la mateixa zona el que va alertar als serveis policials, concretament a diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra. Els agents d'aquest últim cos van alertar a la Policia Local de Salou, ja que la fugida va ser en aquesta direcció. El negoci no té càmeres de seguretat, motiu pel qual encara no s'ha pogut identificar als autors del robatori.
Comentaris
on us heu tret el títol de periodistes?
Aquest kebab estava a la Llluna? Si no és així, no entenc el titular. Necessiteu un diccionari? Segons el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, allunatge significa: m. [LC] [TRG] Acció d’aterrar a la Lluna.
0

envia el comentari