Torna el Visat Reusenc amb descomptes a més d'una trentena de restaurants

La guia gastronòmica amb rebaixes de preu arriba amb un període de validesa més llarg
Imatge del Visat Reusenc. | ReusDiari.cat

 

La segona edició de la guia gastronòmica amb format Visat, creada per dos joves emprenedors de Reus, arriba carregada de novetats. Aquesta edició compta amb la col·laboració d’una trentena de restaurants de Reus i de la demarcació de Tarragona, deu restaurants més que l’any anterior, i té un període de validesa més llarg, des del 7 de gener fins al 30 de novembre de 2017.


El Visat Reusenc pretén «obrir les portes als ciutadans per fer-los gaudir de les millors cuines que es poden trobar a Reus i al territori, i presenta descomptes fins al 25% en cadascun dels restaurants adherits. A més a més, té com a objectiu reconèixer la constància i l’esforç dels restauradors per oferir una cuina de qualitat, tot transformant les matèries primeres en plats elaborats que, de ben segur, faran viure una experiència gastronòmica única i irrepetible», expliquen els seus organitzadors.

 

El Visat Reusenc va sortir a la venda el 20 de desembre, és d’ús personal i intransferible, i es pot adquirir a la vinacoteca l’Orangette, a la botiga-degustació Portal de Catalunya i mitjançant aquest web per només vint euros. Els trenta restaurants col·laboradors d’aquesta edició són: 2R, 7 de Tu, Antull, Capsa Gaudí, Casa Coder, Color d’Olor de Poma, El Círcol, El Portal de Catalunya, El Tupí, Forn de la Farinera, Joan Urgellès,  Kokoro, l’Ançiam, L’Estel, La Giberga, La Glorieta del Castell, Lo Bon Profit, Mediterrani, Museu del Vermut, Rosa dels Vents, Vermut Rofes, Bruixes de Burriac, Gami, Sanromà, Mas Folch, Celler la Miloquera, Le Sommelier, Els Tallers, Cal Joc i Les Brases de ca l’Olla. Part dels beneficis del visat es detsinaran al Banc d'Aliments.
Comentaris

envia el comentari