Regalaran 4.000 litres d'aigua a tots els clients que contractin Comaigua amb factura sense paper

La mesura afecta set municipis del Baix Camp
El president de Comaigua, Eduard Pellicer; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; i el gerent de Comaigua, Quim Vicens, amb la imatge de la campanya «Factura sense Paper». | Cedida

 

L'empresa Comaigua ha presentat aquest dilluns, 20 de març, una iniciativa per fomentar la factura sense paper, un mètode que afavoreix el respecte mediambiental. A tots els clients que es donin d'alta en aquest servei, Comaigua els regalarà 1.000 litres d'aigua cada trimestre durant un any. L'oferta afecta els clients dels municipis de Cambrils, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Vinyols i els Arcs, Riudecanyes, la Selva del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Per aconseguir el descompte cal activar l'opció «Factura sense paper» al web de la companyia. El descompte és realitzarà en les següents factures periòdiques, a partir d'aquesta acció.


La bonificació s’aplicarà mitjançant una línia de regularització en la factura periòdica en el concepte de consum d’aigua en funció de la tarifa del primer tram de cada municipi. Se'n podrà beneficiar tothom que tingui un contracte associat amb Comaigua i que triï l'opció des d'aquest dimecres, 22 de març —Dia Mundial de l'Aigua— fins el 10 d'agost. Els beneficiaris de la campanya hauran de mantenir l’alta del servei mentre duri la campanya per poder gaudir dels 4.000 litres gratuïts.

 

Comaigua té 36.000 clients repartits en aquests set municipis. D'aquests, el 15% —uns 5.300— ja disposen de la factura sense paper. L'objectiu és arribar al 50%.
Comentaris

envia el comentari