Mas Carandell crea videojocs sobre el patrimoni cultural

El proper mes de setembre l'alumnat de la Casa d'Oficis participarà en la conferència de cloenda d'aquest projecte, que es celebrarà a Barcelona
Mas Carandell ha acollit la creació dels videojocs pel projecte. | ReusDiari.cat

 

El grup de joves de l'especialitat de Desenvolupament de videojocs de la Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell, ha rebut entre els mesos de març i d'abril una formació impartida en el marc del projecte Co-game. Aquest projecte de la Unió Europea, cofinançat per Erasmus+ i liderat per l'entitat catalana CEPS Projectes socials, té com a objectiu promoure la producció de videojocs amb finalitats pedagògiques i incidir en les seves potencialitats educatives.


Durant quatre sessions formatives, que va rebre l'alumnat de la Casa d'Oficis, s'ha pogut desenvolupar individualment un videojoc en 2D, prenent com a punt de partida una mostra del patrimoni cultural de la ciutat de Reus. El protagonista ha estat finalment l'emblemàtic edifici modernista de l'Institut Pere Mata. El Regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, ha manifestat que la participació en aquest projecte és «doblement enriquidora pels nostres joves, que a banda de ser un espai que potencia la seva creativitat col·laborativa també permet conèixer i difondre la riquesa del patrimoni local». Els videojocs creats en aquestes sessions, així com tots els que es desenvolupin en el marc del projecte Co-game, es compartiran de forma lliure a través de la pàgina web del projecte.
Comentaris

envia el comentari