L'estilista d'Antonio Orozco és de Reus

Eva Sánchez pentina el cantant des de l'any 2012
Eva Sánchez i el seu equip amb Antonio Orozco. | Cedida

 

Eva Sánchez és propietària, des del 2004, d'una perruqueria a Reus. Fa més de 22 anys que es dedica a aquest món, s'ha format a Barcelona com a assessora d'imatge i ha treballat en diversos llocs com Llongueras de Tarragona. Buscava aprendre i crear el seu propi estil i des de ben petita sabia a què volia dedicar-se. Ara, a més de dirigir el seu propi negoci, és estilista d'Antonio Orozco.


El cantant, que viu a Sitges, va aparèixer per sorpresa a la perruqueria d'Eva Sánchez l'any 2012. «Li van recomanar que vingués a veure'ns i d'allí va sorgir una amistat que continua avui en dia», ha explicat l'estilista a ReusDiari.cat. El cas és que és des de Reus que se li talla el cabell a l'artista, tot i que, a vegades, és ella qui marxa on Orozco necessita. Ha estat amb ell a gires o quan ha d'enregistrar els seus videoclips. Abans de gravar 'La Voz', ella va tallar-li el cabell per tal que a Telecinco només l'haguessin de pentinar.

«Quan el tinc davant veig la persona i no el personatge. Per mi tothom és igual», ha assegurat la perruquera. Ella però no ha volgut revelar què és el que feia la darrera setmana amb el cantant. I és que des d'ArteOn van publicar les imatges d'Eva Sánchez amb Orozco preparant alguna cosa especial que haurem d'esperar per conèixer-la.

 

Eva Sánchez amb Antonio Orozco la darrera setmana. | Cedida

 

Eva Sánchez a ArteOn. | ReusDiari.catComentaris

envia el comentari