La primavera arriba a La Fira

La història de ‘Alícia al país de les meravelles’ ambientarà el centre comercial
L'espai disposarà de les activitats del 10 al 22 d'abril | Cedida

 

La Fira Centre Comercial s’ha inspirat en la coneguda història d'‘Alícia al país de les meravelles’ per convertir les seves instal·lacions en un espai ple de color. Des del dia 10 fins al 22 d’abril hi haurà representades dues escenes i es podrà participar en diverses activitats.


La Planta Baixa del centre comercial es convertirà en un jardí on els personatges del conte realitzaran animacions a partir de les cinc de la tarda i fins a les nou del vespre. Serà un espai dirigit, sobretot, als més petits. A la planta segona, per altra banda, es podrà participar en un taller màgic a l’emblemàtic ‘Saló de Te’. L’activitat, que també es durà a terme cada tarda de 18.00 a 20.00 hores, consistirà en dissenyar una corona de flors personalitzada i podrà participar-hi qualsevol persona major de quinze anys. Aquest taller es podrà realitzar amb un tíquet mínim de 20 euros de qualsevol establiment del centre.

 

La Fira sortejarà, entre els seus seguidors del compte d’Instagram @cclafira, cinc places dobles per poder gaudir del taller de forma gratuïta. Per poder concursar-hi, els usuaris hauran de seguir les instruccions al seu compte oficial. 

 

 
Comentaris

envia el comentari