La FAVR, molesta amb l'Ajuntament pels canvis en el procés per demanar subvencions

L'entitat que aglutina les associacions de veïns critica que encara no hagi rebut els diners que els permeten celebrar les festes de barri
La FAV de Reus, en una imatge d'arxiu. | ReusDiari.cat

 

«Normalment cobrem les subvencions a principis de juny. Ara, sent optimistes, no ho tindrem fins a la primera setmana de juliol». Són paraules del president de la FAVR, Valentín Rodríguez, després que l'entitat hagi fet públic un comunicat en què critiquen l'Ajuntament i, més concretament, la regidoria de Participació. El cas és que, segons denuncien les associacions de veïns, sempre rebien la subvenció que els permetia celebrar les festes de barri molt abans i ara, canvis en el procés de petició d'aquesta, els han provocat «una situació que mai abans havíem vist».


El termini per solicitar les ajudes va acabar auqest dimecres, 14 de juny, i ara encara han de saber si se'ls hi concedeixen o no. «No hi ha res planificat. Ens han obligat a realitzar tot el procés telemàticament i no fucionava correctament, hem necessitat moltíssimes hores», es queixa Rodríguez. Ara, que ja tots l'han demanat i resten pendents de rebre una resposta, la junta de la FAVR ha deicdit trobar-se en una assemblea a principis de juliol per parlar sobre el tema i plantejar-se la possibilitat de demanar explicacions polítiques.
Comentaris
Gilbert
Ja ha començat la campanya?
1
Pepet i Marieta
Fa campanya pel SI al referèndum!!!!
1
Pepita
Vaja, vaja aquest home Valentin també te que dir quant dinerets agafa la FARV? El això de transparència no la ha conegut mai, si la seva dona es la abogada de la farv, vinga homee fes-ho mirar zampabollos.
0
Fortuny
Aquestos no tenen una ràdio, i quin la subenciona. Es presenta per alcalde per podemos. Socialistes frustrats.
0
Arnau
A casa, les festes, les paguem de la nostre butxaca
0
Josep
Sóc nascut a l'any 1950. Les festes del meu barri els pagavem el veins i col.laboracions del comerciants i veins. Els empostisats, cadires,inclús carrosses, música etc anava a carrec dels veins. Ara molts dels veins no volen ni pagar una trista quota. Tot esperant que l'Ajuntament ho subvencioni.
0

envia el comentari