La campanya de reciclatge de Reus dedica una jornada a aconseguir més projectes per a les biblioteques

Forma part de la iniciativa «I tu, per què recicles?» que pretén conscienciar sobre la reutilització invertint en diferents aspectes
Presentació de la nova campanya de reciclatge | Carla Bergadà

 

La campanya «I tu, per què recicles?» organitza una nova jornada festiva per promoure el reciclatge de paper i cartó, entre la ciutadania. Aprofitant que arriba Sant Jordi, aquesta vegada es vol implicar el món de la cultura perquè promogui el reciclatge, ja que amb els ingressos de  l’increment de recollida selectiva de paper i cartó es finançaran nous projectes per les biblioteques de la ciutat. Tot plegat s'emmarca en la campanya que ja es va presentar en el seu dia i podeu recuperar en aquest enllaç.


Durant aquesta setmana a les biblioteques Xavier Amorós, Pere Anguera i les llibreries de la ciutat es reparteixen punts de llibres i informació sobre la campanya #joblau. Dissabte dia 22 d'abril a partir de les cinc de la tarda hi haurà tallers infantils i berenar a la plaça de Prim. Cada llar que recicla correctament el paper i cartó contribueix amb 1,2 euros al mes de benefici compartit. De fer, l’any 2016, a Reus es van reciclar 1.912 tones de paper i cartó —correspon a un 4,87% del total de residus generats.

 

Imatge de la festa del #jogroc, celebrada el passat 25 de març | @ReusReciclaComentaris

envia el comentari