firaReus acollirà la I Jornada d'Alta Capacitat

Se celebrarà el pròxim 29 d'abril i per primer cop a la capital del Baix Camp
firaReus serà el lloc on es realitzi la jornada. | Fira de Reus

 

Per primer any a Reus, es podrà assistir a la I Jornada d'Alta Capacitat, una jornada per a la informació i sensibilització de la comunitat educativa, és a dir pares, professors, psicòlegs, psiquiatres o pediatres, entre d'altres. La ponència està dedicada a totes aquelles persones que treballen amb infants i adolescents i els acompanyen en el seu creixement i desenvolupament personal. Serà el dia 29 d'abril a firaReus, podeu consultar tots els detalls en aquest enllaç.


La voluntat de la cita és donar a conèixer les altes capacitats desmitificant i normalitzant la situació dels alumnes més capaços independentment del seu rendiment i resultat acadèmic. Donar estratègies per a l'educació, com identificar-les, què els caracteritza, mites, metodologies a l'aula, la creativitat i tot el que envolta aquest món, tot plegat des d'una perspectiva integradora, serà el tema a tocar en aquestes jornades.

 

Tots els ponents, des de les seves professions, estan sensibilitzats i lligats al món de les altes capacitats, on també psicòlegs, docents, pedagogs i fins i tot famílies estaran representats gràcies a l'Associació FANJAC. L'organització d'aquesta I Jornada d'Alta Capacitat va a càrrec del Centre Excellence, únic centre en la província especialitzat en l'atenció de les Altes Capacitats Intel·lectuals.
Comentaris

envia el comentari