Els treballadors de l'Hospital Sant Joan escridassen el Consell d'Administració

Una vegada més, el Comitè d'Empresa ha organitzat una queixa a les portes de la reunió

 

No és cap novetat, els treballadors de l'Hospital Sant Joan estan esgotats de denunciar les condicions laborals amb què treballen. És per aquest motiu que, un cop més, el Comitè d'Empresa del centre els ha convocat a les portes del Consell d'Administració per escridassar els consellers i manifestar-se per reclamar els seus drets. Amb crits, xiulets, cartells i fins i tot cançons, els auxiliars, portalliteres, infermers, metges, tècnics i el personal en general de l'ens sanitari ha demanat que no s'apliquin les mesures que una consultora externa ha recomanat i que contemplen retallades de llocs de feina, tancaments de llits i altres opcions que, al cap i a la fi, els afectaran a tots ells i als ciutadans. De fet, en defensa de la sanitat i del centre, s'ha convocat per aquest divendres, 19 de maig, una manifestació que s'espera que sigui multitudinària i que començarà a les sis de la tarda a l'antic Hospital Sant Joan. Els qui hi participin recorreran el centre fins a arribar a la plaça del Mercadal.


Els treballadors han fet arribar els cartells als consellers. | Carla Bergadà

 

Els treballadors de l'Hospital Sant Joan escridassant els consellers. | Carla Bergadà

 
Comentaris
fotoprix
vaya banda..mas fotocopias que hay mucha faena!!!!! mc auto que desea?
2
desmotivaciones.es
La gente que muerde la mano que los alimenta , normalmente lame la bota que los patea... tranquimazines.
2
Bara bara bere bere
Cap problema companys.
0
q mas da
Banda? Que banda? la que salva vidas, cura enfermedades y cuida de ti y de tu familia? la que está harta de gente como tu que no reconoce el trabajo del personal sanitario? nos vemos, es cuestión de tiempo. Respeto.
3
q mas da
Que banda? La que salva vidas, cura y cuida de ti y de tu familia? la que esta harta de personas como tu, que no respeta el trabajo del personal sanitario?nos vemos, es solo cuestión de tiempo.
3

envia el comentari