El youtuber reusenc 'DamKalloh' triomfa a la Lan Party de Tàrrega explicant la seva experiència personal

David Amorín ha explicat al Targalan les claus per aconseguir 40.000 subscriptors en dos anys

 

La cinquena Targalan, la Lan Party de Tàrrega, reuneix aquest cap de setmana la xifra rècord de 220 participants en el pavelló municipal d'Esports de la capital de l'Urgell, en una edició que té els youtubers com a protagonistes. Un dels principals atractius és la visita del youtuber de Reus David Amorín, conegut com a 'DamKalloh', convidat a la Targalan per explicar les claus per aconseguir 40.000 subscriptors en dos anys i vídeos que superen les 80.000 reproduccions. Amorín és un creador de continguts expert en jocs de cartes i destaca especialment com a jugador professional del videojoc Hearthstone. Responsable del canal La Taberna de Dam, ha aconseguit viure de la seva activitat a les plataformes de vídeo per Internet, com a assessor d'empreses tecnològiques i amb el disseny dels seus propis jocs.


Amorín oferirà aquest dissabte a la tarda una xerrada, gratuïta i oberta al públic en general, sobre les possibilitats que ofereix YouTube i altres plataformes per Internet. Aquest matí, però, ja ha assistit a la trobada i demà, 13 d'agost, al matí oferirà sessions pràctiques. 'DamKalloh' es dedica a crear contingut audiovisual especialitzat en jocs de cartes i des de fa mig any ha aconseguit deixar la feina que tenia com a cambrer per dedicar-se professionalment a aquesta activitat en diferents vessants. Els vídeos que penja a YouTube no són la seva principal font d'ingressos però sí que li serveixen per publicitar la seva feina i els seus coneixements. Amorín ha explicat que per iniciar-se en aquest món va tenir la sort de guanyar un torneig molt important del joc de cartes virtual HearthStone i «això va ser el reclam que em va permetre guanyar els primers subscriptors, que són els més difícils d'aconseguir».

 

A partir d'aquí, la pregunta és com continuar sumant adeptes i mantenir-los. Segons ell, «la constància és fonamental igual que en qualsevol altra feina, i també ser molt proper a la gent i molt didàctic». I afegeix que «actualment en el món virtual i dels videojocs per créixer has de ser graciós o ser molt bo, i aconseguir combinar les dues coses, connectar i crear un vincle amb la gent és molt important i gràcies a això he aconseguit tenir els seguidors que tinc». A aquells que volen seguir els seus passos els recomana que «lluitin per fer allò que els agrada, encara que al principi és molt complicat, si tens constància i fas les coses bé al final s'aconsegueix».




Comentaris

envia el comentari