El Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Joan ratifica la feina de la seva presidenta

Alicia Martín tenia la intenció de deixar el càrrec però els representants dels treballadors li han demanat que es quedi
Alícia Martín, presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital de Sant Joan de Reus. | ReusDiari.cat

 

Semblava una decisió ferma. Alicia Martín, presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Joan, volia renunciar al seu càrrec. Així ho va anunciar a la resta de representants de treballadors en el darrer ple, fa uns dies. Sense haver-ne informat a l'empresa ni als empleats, Martín assegurava que no tenia intenció de fer un pas enrere. Això, però, no va ser així quan en ple d'aquest dimecres, 19 d'abril, la resta de membres li van demanar que mantingués la seva responsabilitat. De fet, en un comunicat afirmen: «El Comitè d'Empresa en ple reforça la figura de la presidenta i ens mantindrem units davant el repte que ens ocupa».


Es refereixen al canvi que va fer públic el conseller Toni Comín: a partir de l'1 de gener de 2018, l'Hospital Sant Joan serà gestionat per una nova entitat pública que dependrà de la Generalitat i el 45% de l'Ajuntament. En aquest mateix comunicat, els representants expliquen el seu punt de vista davant la notícia: «Valorem positivament aquest horitzó, però hi ha moltes qüestions que desconeixem».

El conseller de Salut va tranquil·litzar els empleats garantint-los que mantindrien les mateixes condicions laborals. Davant d'això, des del Comitè demanen: «Esperem que les paraules del senyor Comín siguin certes i mantingui el seu compromís de respectar les nostres condicions laborals i el nostre conveni col·lectiu». Per tal de fer-ho realitat, els membres ja han informat que sol·licitaran ser presents en totes les comissions tècniques que els puguin afectar.

 

Imatge d'arxiu del Comitè d'Empresa. | Carla Bergadà.Comentaris
reusenc expoliat
La seva intransigència a renunciar a algun dels seus privilegis ens ha costat als reusencs l'hospital que amb més 750 anys d'història havia romangut en mans de la ciutat tot les guerres dels segadors, sucesió, del francés, carlines i civil. Finalment l'hem hagut d'entregar per una batalla sindical.
3
Resusen perplex
La culpa és de la gent que ha administrat i expoliat l'hospital... ara la culpa serà dels treballadors a sobre. Qui ha fet un forat immens i de pas a expoliat l'Hospital de Mora?...
0
perplexament fals
Amb la l'excusa de la mala administració anterior aquí tot deu s'ha atrinxerat en els seus privilegis i mentre la resta de centres catalans han ajustat o racionalitzat les despeses Sant Joan no ha fet la feina.
0

envia el comentari