Comencen les obres de senyalització del passeig Marítim i Mediterrani de Miami Platja

L'obra inclou la creació d'un carril bici que permetrà gaudir de les vistes de les cales
Els treballadors ja han començat les obres al passeig Marítim i Mediterrani. | Cedida
 
 
 
L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha començat aquesta setmana els treballs de senyalització horitzontal i vertical del passeig Marítim i Mediterrani de Miami Platja. L'actuació inclou la creació d'un carril bici de 3.500 metres, que anirà fins a l’Estany Gelat, on s’unirà amb la ruta de BTT existent, fet que permetrà a veïnat i visitants gaudir de les magnífiques i privilegiades vistes de les cales que conformen el municipi.

El carril bici és un dels elements destacats d’uns treballs de senyalització horitzontal i vertical que permetran millorar la mobilitat de la zona. Amb el clar objectiu de delimitar nous sentits de circulació i diversos passos de zebra, a més s’instal·laran catorze reguladors de velocitat al passeig Mediterrani per tal de reduir-ne els excessos. El Taller Baix Camp serà l'encarregat de realitzar els treballs de senyalització. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, amb seu a Reus, que ofereix suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. L’entitat vetlla també per la integració laboral de les persones que en formen part i ofereixen diversos serveis laborals, entre ells el de senyalització viària.

 

El pressupost de les obres és de 115.153,41 euros, del qual el 45% és per la senyalització del nou carril bici. Cal recordar que els treballs de senyalització s'han dut a terme després de les obres de pavimentació que s’havien realitzat recentment en aquests carrers, fet que ha permès millorar dues de les artèries principals del nucli de Miami Platja.
Comentaris

envia el comentari