Arriba a Duesaigües la cinquena edició de la Fira Muntànyum

Se celebrarà del 24 al 28 de maig i comptarà amb novetats respecte a anys anteriors, com una caminada nòrdica
Arriba el Muntànyum a Duesaigües. | Reusdiari

 

La cinquena edició del Muntànyum, la Fira de turisme rural i esports de Muntanya de Catalunya, compta amb un programa que presenta novetats respecte a anys anteriors. Aquesta cinquena edició suposa la consolidació d'un projecte darrere del qual hi ha la col·laboració del municipi de Duesaigües. L'alcalde de la població, Josep Llaberia, i el director de la Fira, Josep Bartolí, han presentat avui el programa que omplirà d'activitats aquesta vila del Baix Camp del 24 al 28 de maig, on s'espera rebre prop de 5.000 visitants. Com a novetats d'enguany el Muntànyum comptarà amb un mercat d'articles de segona mà, el FleaMarket, una experiència que ja s'ha realitzat a ciutats com Barcelona o Berlín. Així mateix, per al dissabte 27 de maig, s'incorpora una caminada nòrdica de 8 km organitzada conjuntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues, comarca convidada a l'esdeveniment. Seguint aquesta línia de col·laboració, el diumenge el Muntànyum finalitzarà amb la degustació d'una cassola de tros típica de les Garrigues.

 

 


Arriba el Muntànyum a Duesaigües. | Reusdiari

 

Les activitats del Muntànyum van destinades a petits i grans. El dissabte 27 de maig, a les 11.00 hores el president de la Diputació, Josep Poblet, inaugurarà aquesta mostra que actualment compta amb una trentena d'expositors. El mateix dia es realitzarà una marxa nòrdica, un vermut electrònic amb fideuada popular, una taula rodona sobre l'organització d'activitats esportives al medi natural i un sopar popular amb l'actuació del grup de música Insonora. El diumenge 28 de maig, la programació la centrarà el concurs «Escalabirres», un concurs per veure qui és capaç de pujar més caixes de cervesa en filera i la degustació de la cassola de tros de les garrigues centraran les activitats a Duesaigües. D'altra banda, durant els dies de la fira hi haurà una zona infantil de jocs i activitats per als més petits de la família.

 

 

 


Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 3 inscripcions dobles per a la caminada, 3 degustacions dobles per a la cassola al tros i 3 vermuts electrònics amb fideuà dobles. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al dijous 25 de maig a les 15.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCATComentaris

envia el comentari