Albert Burrut guanya la primera edició de La Veu del Camp

L'arquitecte va rebre el trofeu, un xec de 500 euros i una actuació en exclusiva a Drums Music Club
Albert Barrut ha guanyat el concurs. | ReusDiari.cat

 

El darrer divendres, 13 de febrer, es va celebrar la gala de La Gran Final al Drums Music Club. Després de les diverses actuacions, Albert Barrut va aconseguir guanyar la primera edició del concurs La Veu del Camp. L'arquitecte tarragoní es va endur un trofeu, un xec amb l’import de 500 euros i una actuació en exclusiva durant el quart aniversari del local de festa. Burrut va ser el primer finalista dels càstings al ser escollit pel jurat. Toca diversos instruments; el piano, la guitarra acústica, la guitarra elèctrica i l’harmònica; tots de manera autodidacta. A més, canta tot mesclant els sons en un looper que grava en directe per poder mesclar versions de tot tipus.


Albert Burrut va quedar primer dels quatre finalistes que optaven a guanyar la primera edició de La Veu del Camp. Del 100% de les votacions, el guanyador va obtenir el 31% dels vots. A les votacions el va seguir molt de prop, en segona posició, la Carla Gibert amb el 27% dels vots; una cambrilenca aficionada a totes les arts la qual està començant a compondre la seva pròpia música. En tercera posició l'Ariadna Pomerol amb el 23% dels vots; una apassionada pels estils de música com l'R&B, el blues i el soul. En quarta posició i amb un 19% de les votacions, la Conchita Borràs, la guanyadora final de les votacions en línia la qual compon les seves pròpies cançons des dels deu anys i està especialitzada en òpera i musical.

El jurat va ser popular, és a dir, tothom que va assistir a la gala final se li entregava una targeta on podien votar al seu candidat preferit. Després de les 4 actuacions, on cada candidat podia interpretar fins a quatre cançons en un temps aproximat d'uns quinze minuts, es va procedir al recompte dels vots. Aquest recompte es va fer a la sala vip del Drums Music Club i els quatre candidats van estar presents.

 

L’arquitecte tarragoní va ser el guanyador. | ReusDiari.catComentaris

envia el comentari