Afectacions viàries al Baix Camp per una celebració esportiva a la Mussara

La celebració de la quarta edició del 'Gran Fondo La Mussara' comportarà avui diumenge, 21 de maig, restriccions a les carreteres comarcals

La celebració de la 4a edició de les marxes cicloturistes 'Gran Fondo La Mussara' comportarà avui diumenge, 21 de maig, diverses restriccions de trànsit a partir de les 7.30 h i de les 8.15 h del matí. La marxa cicloturista de llarga distància afectarà les vies de les comarques del Baix Camp, les Garrigues i el Priorat. D'entre les carreteres perjudicades, destaca la restricció a la T-704, des de Vilaplana fins la Musara. També hi haurà un tall des de la rotonda de l'Alforja C-242 fins a la cruïlla amb la TP-7402.


Els vehicles que vulguin accedir des de Cornudella de Monstant, cap a Reus, ho hauran de fer per la carretera TP-7402. D'altra banda, els conductors que vulguin anar de Reus a Cornudella hauran de fer-ho per l'N-420, i posteriorment agafar la TP-7401, i seguidament la TP-7402. A més, hi haurà restriccions des de Cornudella en sentit a la Morera de Montsant, per la TV-7021. Això comportarà que els vehicles hagin de circular per la C-242 i T-702, fins a Escaladei.
Comentaris

envia el comentari