Sáenz de Santamaría i Fátima Báñez inauguren la nova Tresoreria de la Seguretat Social

L'alcalde ha aprofitat la visita de la vicepresidenta i la ministra per reivindicar infraestructures pendents

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i la ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez, han presidit aquest dimarts, 10 de gener, la inauguració de les noves instal·lacions de la Tresoreria de la Seguretat Social. Durant la visita, Sáenz de Santamaría ha descobert una placa inaugural, ha recorregut l'espai i ha saludat alguns funcionaris. Es tracta de l'edifici ubicat a la plaça Gandhi, de més de 5.000 metres quadrats i enllestit fa més de tres anys que no havia pogut obrir portes per manca de pressupost de l'Estat espanyol.


Abans de la intervenció de l’alcalde, Carles Pellicer, cinc regidors reusencs de la CUP han llençat crits d’independència i han exhibit dues estelades i alguns cartells. Alguns dels assistents han replicat xiulant tímidament als regidors —que duien samarretes vermelles amb el lema «Per fer la truita s’han de trencar els ous»— i l’acte ha continuat sense cap interrupció, però amb les pancartes i les estelades alçades.

 

Carles Pellicer ha felicitat per la posada en marxa de les noves instal·lacions i ha aprofitat la presència de Santamaría per reivindicar al govern espanyol les infraestructures pendents. En aquest sentit, el batlle ha demanat que es potenciï i es millorin les connexions de l’Aeroport de Reus, que s’agilitzin els treballs del Corredor Mediterrani i la construcció del baixador ferroviari de Bellisens.

 

Imatge de la visita. | Carla BergadàComentaris

envia el comentari