El PSC: «El govern de Pellicer passarà a la història per haver enfonsat l’hospital»

Els socialistes creuen que l’entrada de la Generalitat a controlar el centre és «una cortina de fum per tapar la mala gestió dels darrers anys»
Dos dels regidors del PSC Reus. | ReusDiari.cat

 

«L’Ajuntament de Reus i la Generalitat han portat l’Hospital de Sant Joan al desastre i algú haurà d’assumir responsabilitats». Així ho ha afirmat el portaveu del PSC, Andreu Martín, sense recordar que els socialistes han gestionat el centre fins fa cinc anys. Davant dels mitjans de comunicació, acompanyat de la consellera Sandra Guaita, ha volgut valorar l’entrada de Barcelona a controlar el centre hospitalari, anunciada ahir pel conseller Toni Comín.


Per Martín, que Comín parli d'aquest fet com una bona notícia per a la ciutat «és prendre'ns per idiotes, una manca de respecte insultant cap als representants polítics perquè no ens vénen a salvar, sinó que vénen a tapar la mala gestió dels darrers anys i que ningú no s'hagi de responsabilitzar de les conseqüències». «I, si no, per què ara el CatSalut està disposat a pagar quan fins ara no ha fet?», ha dit.

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que l'alcalde Pellicer quan va accedir al govern de la ciutat es va trobar «un hospital en ple funcionament i que el canvi de finançament del CatSalut, per una banda, i la incompetència i la mala gestió del govern municipal, per l'altra, han portat l'hospital a enfonsar-se». «El govern de Pellicer passarà a la història per haver enfonsat l'hospital, regalar-lo a la Generalitat, i per haver-se carregat un model que va funcionar bé durant 30 anys, fins a la seva arribada».
Comentaris
Lluís
El somni de pacte amb el govern a on ha anat? Quina cara més dura que tens, més que el formigó.
0
Ram
Ja era hora que a part de la CUP algú méz de l'oposició desperti!!!!! Ara també us val haver signat el Pacte de Salut veient la incompetència del Pellicwr i la Noemí.
10
pere elies
Com poden tenir la cara dura de dir això els del PPSOE? vosaltres, corruptes que us vau enbutxacar milions d'euros dels reusencs per fer aquest hospital i la fira. lladres!
2
aaa
I la culpa sempre pels altres. Ells fan l'hospital, desmesurat per una ciutat com Reus, 'chupen' tot el que poden i més, ara arriba l'altre, es troba en tot el merder i, apa, arregla-ho. Faci el que faci segur que ho farà malament. Mentre tant, un hospital a la ruïna, uns treballadors emprenyats, un polítics forrats. Això no arregla ni Deu.
1
Reus
Em sembla vergonyós q tot just vosaltres critiqueu la gestió i la feina del Pellicer. Quan tot aquest merder el varen provocar els vostres companys de partit construint aquest Macro hospital només amb la bruta intenció de embutxacar-vos diners.. colla de lladres i ara a donar la culpa als qui s'han trobat amb tot aquest embolic.
1
Jordi
S'ha de tenir molta barra per part del PSC per dir que un hospital que es va fer quan manaven els governs socialistes del senyor Pérez ara es donin compte que és un desastre econòmic. Només cal veure'l per fora i per dins (les seves dimensions gegantines i desmesurades) per adonar-se de la magnitud de la tragèdia. Com si l'hospital hagués sortit com un bolet. A qui volen enganyar?
1
Una fartada
Això és el que ens passa amb tot,ens roben chulean els diners de tots i després hem de rescatar-los, seguir pagant, els lladres segueixen en els seus llocs com els salvadors, mal servei dóna l'hospital, i els diners, si és de l'ajuntament o de l' cat salut segueix sent de tots, res de S.A., ja val de xulejar a la gent i roba
0
titelles
Els titelles del Pérez obstinats a voler rentar la cara a la seva gestió. Plegueu d'una vegada.
1
Pere Elias
Al que m'ha suplantat el nom: Pensa que ho comprovaran si és meu. No beneficíes en res la llibertat d'expressió i t'auto-adjectives com a còvard.
0
Psoe
Quina barra teniu! El nyap de l'hospital és vostre, la vostra herència de corrupteles de més de 30 anys, haurieu d'assumir responsabilitats i no anar de fatxendes ara.
0

envia el comentari