Decathlon Reus organitza una jornada de voluntariat ambiental a la Boca de la Mina per cuidar i descobrir el nostre entorn

La jornada tindrà lloc el diumenge 24 de setembre i és ideal per a tota la família. Sortegem un pack de bastons de travessia+jaqueta polar entre els nostres lectors

Tots coneixem que important és cuidar el nostre entorn i el medi natural però, ho fem? Segurament contribuïm amb petites accions, però a les zones més apartades de les ciutats a banda de poder gaudir de paisatges completament diferents, també hi trobem un entorn que massa sovint no es troba en condicions. Amb l'objectiu de posar remei a aquesta situació, Decathlon Reus ha organitzat pel proper diumenge 24 de setembre unes Jornades de Voluntariat Ambiental a Reus. El lloc de trobada serà al passeig Boca de la Mina, a l'altura de l'Escola Mowgli, a les 09.30 hores. Durant tres o quatre hores els participants podran gaudir d'una jornada de voluntariat ambiental a la ciutat, descobrint aquest espai que és una de les vies per a molts esportistes o persones que decideixen sortir a caminar, etc. 

 

En aquesta sortida, que és d'inscripció gratuïta i compta amb un picnic, es farà una ruta circular apta per a tota la família on, a més, també es recolliran residus i així es contribuirà a cuidar el nostre entorn, tot descobrint la flora i la fauna que hi ha a la ciutat de Reus. La jornada s'allargarà fins a les dues del migdia, aproximadament, i les inscripcions ja es poden formalitzar a la botiga de Decathlon Reus o mitjançant un formulari a la pàgina web.

 

 

Per participar en aquesta sortida es recomana venir amb roba i calçat còmode, i també podeu prendre una cantimplora i altres estris per facilitar-vos la jornada, com bastons per a caminar, etc. A Decathlon Reus trobareu tot el que necessiteu des de roba, calçat i complements per les vostres sortides a la muntanya o al camp, i per a diversos nivells de dificultat. A més, en aquesta ocasió Decathlon Reus vol sortejar entre els lectors de ReusDiari.cat un polar per a home o dona i uns bastons per a travessies. Els bastons per a marxa nòrdica són el model Propulse Walk 100 en color negre i blau Newfeel, concebuts per a la pràctica ocasional de la marxa nòrdica i perfectes per a la iniciació, valorats en 19,99 euros. Pel que fa els polars, es tracta dels models per a home i dona Forclaz 200, ideals per a travessies en temperatures entre 7 i 10 graus, ja que en aquest rang us garantitzen el comfort i l'escalfor que necessitareu. Són unes jaquetes polars càlides, lleugeres i suaus, que abriguen bé i transpiren, i a més estan fetes de material reciclat. El model de jaqueta polar Forclaz 200 per a home el trobareu en diversos colors, com blau, gris, verd o negre, mentre que el model de jaqueta polar Forclaz 200 de dona està disponible en turquesa, lila, gris clar, negre, etc. Estan valorats en 13,99 euros.

 

Per participar al sorteig dels bastons per a travessies i la jaqueta polar per a home o dona gentilesa de Decathlon Reus heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i fer-vos seguidors de la pàgina de Facebook de Decathlon Reus. Teniu temps per fer-ho fins al dijous 21 de setembre a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari