Vols guanyar una samarreta del Lleó de Reus?

A 'ReusDiari.cat' en sortegem deu per als més menuts
Les samarretes del Lleó. | ReusDiari.cat

 

Vols guanyar una samarreta del Lleó de Reus? A 'ReusDiari.cat' en tenim deu de talla 7-8 anys per regalar. Per tal de triar els deu menuts que podran lluir aquesta figura del seguici festiu, realitzarem un sorteig entre tots aquells pares, mares, germans cosins... que ens hagin escrit a la publicació de Facebook de la notícia o al nostre correu electrònic —info@reusdiari.cat— explicant-nos què és el que significa per a ells el Lleó. Teniu temps per fer-nos arribar la vostra resposta fins aquest dilluns, 7 d'agost, al migdia quan a les 14.00 hores anunciem els guanyadors i ens hi posem en contacte.

 

Imatge d'arxiu del Lleó de Reus. | Gerard Martí



Comentaris
Mercè
Soc de Reus i per mi el lleó significa Festa Major i un element festiu molt solemne , es pero poder gaudir de la semarreta gracies per anticipat
0
Eusebi
El Lleó es un del elemes mes macos de la Ciutat
0
Fina
Tinc un nen de dos anys i de tots els elements festius, al meu ratolí es el que més l' agrada i tranquilitat li dona se li cau la baba quan el veu i a mi em pasa lo mateix, el trobo un del més macos i uns colors molt agradables
0
Jordi Vallve Padrol
Al Teis segur li agradaria, te una deria gegantera amb el Lleo!!!
0
unay
le encanta el león,en fiesta siempre lo busca,
0
Maribel
Aquesta samarreta sería per la meva nevada que ara al septiembre cara 5 anys i a ella li encanta tot el seguici festiu en especial el lleo Dons li va donar el seu xumet de petitona li faria moltisima ilusió es posarla super contenta ama la samarreta segur li costaría de treure i faria 4 valls
0
Montse
Hola, el Lleó es el rei de Reus
0
Vanessa
Las mevas nenas son super fans del lleo de reus. Estarían molt contentas si poguessin anar ambiente la samarreta per las festas de misericordia.
0
Montse
Hola, el Rei representa la solemnitat i l'honor del poble de Reus.
0
Noelia
Soc de Reus, pero actualment visc en un altre lloc i tenir aquesta samarreta seria genial! !! Al meu fill li encantaría el LLeo es precios ????
0
Rosa
El meu nét Pau 6 anys està enamorat dels gegants de Reus i sempre em pren el mòbil i posar la música del Lleó i comença a ballar. És molt graciós i ho fa molt bé.
0
Raquel
El meu fill te dos anys i li encanta el Lleó, dormim, mengem, passegem i ens dutxem amb ell. Li encanta!!! A mi també m'agrada molt, m'encanta la seva elegàcia.
0

envia el comentari