La Fira de Sant Jaume a Reus arriba aquest cap de setmana

La cursa de portadors de sacs d'avellanes, el sopar tradicional i moltes altres activitats ompliran el Parc de la Festa del 21 al 23 de juliol
Presentació de la fira. | Carla Bergadà

 

Torna a Reus la Fira de Sant Jaume. Serà els dies 21, 22 i 23 de juliol i arriba, un any més, amb l'objectiu de mantenir viva una de les tradicions més antigues de Reus i un dels certàmens firals més antics de Catalunya, que té els seus orígens en l'any 1343. La seva inauguració oficial serà divendres a les nou del vespre. Aquesta edició, a més, inclou una important novetat: recupera el Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola, un certamen que s'havia realitzat anteriorment i que va tenir lloc per darrera vegada a l'edició de 2014.


En horari de tarda-vespre, de set de la tarda a dotze de la nit, l'edició d'aquest any presenta un programa orientat especialment als aficionats als cavalls i al públic familiar. Per facilitar l'accés al públic, l'entrada a la fira és gratuïta i que disposa d'una extensa zona de pàrquing. A més de les activitats al voltant del món del cavall, tindran lloc els sopars tradicionals a la fresca, elaborats amb productes de proximitat, la tradicional Cursa de portadors de sacs d'avellanes i la zona infantil —amb les atraccions de fira i les passejades en poni.

Pel que va el ventall de propostes eqüestres, destaca la recuperació del campionat que ja compta amb 150 inscrits i se celebrarà el 19 i el 20 de juliol. Durant el cap de setmana també es realitzaran altres proves com el concurs de 'Horse ball' —basquet a cavall— el divendres i el Concurs de Salt d'Obstacles el dissabte. El diumenge a la tarda tindrà lloc el Concurs de Pole Bending i Barrel Racing. El dissabte al matí, a partir de les nou del matí, el recinte firal acollirà el Concurs d'Alta Escola, i el diumenge, a partir de dos quarts de nou del matí, el concurs de Doma clàssica. Cada nit es podrà veure l'espectacle eqüestre, que aquest any anirà a càrrec del genet Santi Serra i Florin Harabor. Tindrà lloc divendres i dissabte a les onze de la nit i diumenge a dos quarts d'onze, i serà una actuació en què els genets realitzaran doma en llibertat i diverses especialitats acrobàtiques. Podeu consultar totes les activitat de la fira i els horaris clicant en aquest enllaç.

 

Fira de Sant Jaume Reus 2016. | Laia Solanellas

 


Sortegem dos sopars per a dues persones a la Fira de Sant Jaume a Reus

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 2 sopars per a dues persones per gaudir-los durant la Fira de Sant Jaume de Reus. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al divendres 21 de juliol a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCAT

 

Les guanyadores són:

 

— Antonia Anaya de Reus

— Begoña Mancho de Reus

 

Enhorabona a les guanyadores! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint ReusDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.Comentaris

envia el comentari