Coets Jormicoy: més d'un centenar d'articles pirotècnics per a totes les butxaques

L'establiment compta amb més de vint anys d'experiència en el sector i us assessorarà perquè tota la família gaudeixi d'unes revetlles inoblidables. Sortegem un lot de petards gentilesa de Coets Jormicoy
Coets Jormicoy està ubicat molt a prop del Pavelló Olímpic de Reus. | Laia Solanellas

 

L'arribada del juny obre les portes a l'estiu i, sobretot, a les festes majors i Sant Joan. Aquestes són dates marcades per la pirotècnica i són moltes les persones que volen adquirir petards, bengales o altres productes però no saben ben bé on. A Reus una opció ideal és Coets Jormicoy, una empresa familiar de la ciutat que presta aquest servei des de 1994, comptant una àmplia experiència en el sector, tracte amable i proper així com una gran professionalitat. Les instal·lacions de Coets Jormicoy estan ubicades al carrer Jònic, 17, molt a prop del Pavelló Olímpic de Reus. Tenen llicència per vendre durant tot l'any i durant el mes de juny podreu anar a comprar-hi de dilluns a diumenge de 10.00 a 22.00 hores, sense tancar al migdia, un horari que us posa totes les facilitats perquè no us quedeu sense petards aquestes festes!

 

A Jormicoy hi ha fonts i pirotècnica de tots els tipus i per a totes les butxaques. | Laia Solanellas

 

A Coets Jormicoy hi trobareu més de 150 referències en petards i elements pirotècnics, totes diferents perquè sempre tothom trobi el que necessiti i poder arribar a tot el públic. Podeu consultar el seu catàleg online clicant en aquest enllaç. Els preus van des dels 0,25 cèntims que costa la típica traca d'estrelleta a espectaculars bateries de més de 100 euros, un ampli ventall apte per a totes les butxaques i edats. A més, per a Coets Jormicoy la seguretat dels seus clients és el més important, és per això que si compreu petards voladors també rebreu de regal una fusta per aguantar-los i així poder-los encendre sense cap perill. Com que coneixen molt bé el producte, us poden assessorar perquè escolliu correctament la pirotècnica que més s'ajusti al vostre pressupost i també al que voleu aconseguir. A més cada any comprar la pirotècnica a Coets Jormicoy té premi, i fins i tot pot ser molt més gros, perquè amb la vostra compra us regalaran un número de la Loteria Nacional.

 

Cori Domènech, una de les propietàries de Coets Jormicoy. | Laia Solanellas

 

Cori Domènech, una de les propietàries de Coets Jormicoy, ens explica que per als més petits de la casa (sempre amb la supervisió d'un adult!) són molt típiques les cebetes o pets de monja —malgrat que confessa que també tenen molta sortida entre els adults—, així com petites fonts de color o capses d'estrelletes. A la franja d'entre els 18 i més de 20 anys normalment els adolescents busquen articles que petin més fort, pel que obten pels trons, dels quals a Coets Jormicoy en trobareu una àmplia varietat. Si la celebració és més familiar, recomanen bateries de colors d'entre les quals n'hi ha de diversos tamanys i diàmetres, com per exemple les mítiques bateries amb palmeres de color o voladors de canya que pugen amunt i peten al cel.

 

A Coets Jormicoy hi trobareu un ampli ventall de trons. | Laia Solanellas

 

D'entre la gran varietat de productes que trobareu a Coets Jormicoy també podeu escollir entre els lots de 20 euros que tenen cada any molta sortida. Els tenen de dos tipus: de tro, amb petards més contundents, o de color, què són molt més visuals. Enguany a més, com a novetat, també han creat un lot infantil en el qual hi trobareu bengales, cebetes i els petards que més èxit tenen entre els petits de casa, sempre utilitzant-los sota la supervisió d'un adult. Les fonts de color o volcans també són sempre un clàssic i en tenen per a tots els pressupostos, ja que en trobareu des d'1 euro als 10 o 12 euros, mentre que les bateries també les podreu adquirir per diversos preus depenent del que busqueu, des dels 10 o 12 euros fins als 135 euros.

 

A Coets Jormicoy tenen llicència per tot l'any, així que també els podeu contactar i amb la seva àmplia experiència us podran assessorar i organitzar un petit castell de focs per a una ocasió especial com pot ser Cap d'Any, una boda, una comunió, unes festes de barri, etc., i sempre adaptant-se al vostre pressupost. Aquestes revetlles i ocasions especials veureu com anar a Coets Jormicoy de Reus serà un encert i quedareu del tot satisfets, repetint sempre que us faci falta i, el més important, gaudint d'aquests dies tan marcats!

 

Els tres lots que podeu comprar a Coets Jormicoy: l'infantil, de color i de tro. | Laia Solanellas

 

Sortegem un lot de pirotècnia de Coets Jormicoy

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un lot de Coets Jormicoy, a escollir si el voleu de tro, de color o un dels nous lots infantils, tots ells valorats en 20 euros. El lot infantil està format per una Botellita Serpentinas, dues Bombeta Mini, un Hilo Tirón, tres capses de Bombetas Grandes, un Perro Cagón, una Bengala Larga, dos paquets de bengales normals, una Bengala color, una capsa de 100 Lobitos i una metxa. Al lot de tro hi trobareu una capsa de 100 petards, un Volador de Silbato y Trueno, un Correcamas, un Petardo Pájaro Carpintero; un Volador Infantil Tiro, un tro Estopín nº1 especial, una traca de Carpintero 40 petards, un exemplar de el Trueno de Siempre, un Piulas Verdes i dues metxes. Finalment el lot de color està compost per una caixa de Paracaídas Noche, una Fuente Rosa, un Bespín Flash, un Trompitos, una Fuente Picolo, una capsa de Naranjas Tronadoras, una Font del Bolet, una Rueda de Colores, una Font del Drac, uns Saltarines, un Konik, un Rotor Tricolor i dues metxes.

 

Per participar al sorteig només heu de fer «M'agrada» a la seva pàgina de Facebook i omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al dilluns 19 de juny a les 12.00 hores. Si el guanyador és menor d'edat, haurà de recollir el premi acompanyat del seu tutor/a. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

 

SORTEIG TANCAT

 
Comentaris

envia el comentari