El propietari del bar musical Xup de Reus acumulava multes per valor de 105.000 euros

La Guàrdia Urbana clausura el bar per diversos incompliments de la normativa | La policia ha detectat, entre d’altres irregularitats, consum de drogues i tabac a l’interior

 

Per ordre de l’Ajuntament de Reus, agents de la Guàrdia Urbana de Reus han clausurat el bar musical Xup, al passeig Mata. La brigada d’ordre públic de la policia de la ciutat, la Unitat Especial d'Intervenció de Reus (UEIR), s’ha presentat abans de les nou del vespre d'aquest divendres, 19 de maig, en aquest local amb l’ordre administrativa de tancament. Segons han explicat fonts policials a ReusDiari.cat, el local havia incomplert la normativa municipal i diversos veïns s’havien queixat per molesties i sorolls. Els agents, sense incidents, han precintat el local, que no podrà obrir de nou fins que no solventi totes les deficiencies que s’han denunciat. A més d’haver confirmat que es consumien drogues i tabac a l’interior, fonts policials també han explicat que el local no complia amb l’horari, ni amb la normativa de soroll ni de salubritat.


L’incompliment sistemàtic de la normativa per part del responsable del bar, així com pel comportament incívic i irrespectuós dels seus clients, va provocar una alarma social entre els veïns de la zona, motiu pel qual, la Guàrdia Urbana va rebre nombroses trucades i queixes veïnals relacionades amb la activitat i d’aquest bar, les quals van ser constatades i denunciades pel agents. Les principals infraccions detectades han estat els incompliment sistemàtic d'horaris, molèsties per soroll, permetre el consum de tabac i de drogues a l'interior del local, les condicions d'insalubritat en totes les instal·lacions i principalment als lavabos (manca d'aigua, llum, neteja), així com la negativa a l'activitat inspectora dels agents.

 

Així mateix el responsable d’aquest local ha fet cas omís als diferents requeriments que se li han fet des del Departament d'Activitats per les deficiències que presentava el local, les quals no han estat subsanades, així com per les infraccions detectades en aquesta activitat. Segons fonts municipals, les multes que se li han imposat han superat els 105.000 euros.

 

Agents de la Guàrdia Urbana al lloc dels fets | ReusDiari.catComentaris
Mireia
La de temps que portava obert el local... Una bona morterada s'hauran endut els amos que ja estaran pensant en el següent negoci a costa del descans de a saber ara quins nous veïns.
0

envia el comentari