Donen classes de «transparència i bon govern» als regidors de Reus

La jornada formativa l’han impartit tècnics de l’equip de transparència
L’Ajuntament de Reus realitza una formació sobre transparència i bon govern | ReusD

 

L’Ajuntament de Reus ha organitzat una sessió formativa adreçada als càrrecs electes de la ciutat sobre transparència i bon govern. La jornada ha sigut proposada per la Comissió Informativa de Transparència de l’Ajuntament, i busca millorar l’estat de l’administració pública i l’ètica pública, així com aprofundir en els aspectes normatius, segons han informat en una nota de premsa des del consistori. Aquesta és la segona formació orientada cap als treballadors interns de l’Ajuntament, després de la sessió del 2016 on van acudir més d’un centenar de persones.


La formació ha tingut dos vessants: Pretén donar eines i coneixements a la ciutadania per exercir els seus drets, i també formar a les persones electes i treballadores públiques per a transformar l’administració actual en una més accessible i transparent. I és que la transparència és cosa de tots i totes, com afirma la regidora Montserrat Flores: «la transparència ha comportat una nova manera de fer les coses per facilitar l'accés a la informació pública com a element bàsic de la participació i control per part de la ciutadania de tot el procés de presa de decisions. La transparència porta associat un canvi cultural que obliga a transformar les administracions i la seva manera de treballar. En aquest context, creiem que cal promoure espais de reflexió perquè drets i obligacions es puguin exercir en plenitud».
Comentaris
aaa
JA JA JA JA JA JA, classes de transparència i bon fer als polítics, JA JA JA JA , sembla un acudit, el saben aquel que dise que habian unos políticos que iban a clase .... Haurien de dir també qui dona aquestes classes, que cobra per donar-les i quins interessos hi ha al darrera. Han de fer molt més per a que els ciutadans de a peu creguem amb aquesta espècie tant perillosa denominada polítics.
2

envia el comentari