Carles Pellicer ofereix als socialistes un pacte de governabilitat amb línies ben definides

L'alcalde ha assegurat, en una entrevista a 'ReusDiari.cat', que Andreu Martín seria un bon candidat per seguir al capdavant del PSC

 

Els pressupostos, la governança, problemes a la via pública, el polèmic carril bici de la carretera d'Alcolea, els nous cinemes o les preocupacions d'alguns barris són algunes de les temàtiques que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha tractat durant una entrevista realitzada per ReusDiari.cat. Durant un passeig pel centre de la ciutat, que ha començat a la porta de l'Ajuntament i ha arribat fins al Mercat del Carrilet, el batlle ha respost quasi totes les preguntes que els nostres lectors ens han fet arribar —dies abans o durant l'emissió.


Pellicer ha detallat a què es destinaran algunes de les partides dels nous pressupostos municipals: canvis en tres rotondes, convertir l'antiga escola Rubio i Ors en una seu d'entitats i la segona fase de la remodelació de la plaça Catalunya. Respecte a la complicada situació política de l'Ajuntament de Reus, l'alcalde ha reiterat que es troba disposat a parlar amb els socialistes i no ha dubtat en afirmar que desitjaria que Andreu Martín fos el candidat per encapçalar la llista del PSC a les pròximes eleccions. En concret, els ha oferit a arribar a un pacte de governabilitat.

Tal com podeu recuperar en el vídeo de l'entrevista, el batlle ha respost preguntes sobre la neteja de la via pública, el nou cinema de Reus —que ha avançat que obriran portes abans de finals d'any—, problemàtiques concretes de barris, la situació del Mercat del Carrilet, l'activitat comercial de la ciutat o de les plagues de rates i paneroles. Aquesta entrevista forma part d'una idea que aquest mitjà va engegar el mes de novembre del 2016 amb una conversa al barri Mas Pellicer i que es repetirà en uns mesos amb la intenció de recórrer diversos racons de la ciutat mentre l'alcalde analitza la situació actual del municipi.

 

Carles Pellicer i la periodista Carla Bergadà durant l'entrevista. | Laia SolanellasComentaris
Podéis cambiar el nombre de Reus Digital a CIU Digital. Cada día se os ve más el plumero. Esta serie de entrevistas al Pellicer pero sin hacer lo mismo con el resto de líderes de las diferentes fuerzas políticas huele al Aló Presidente de la Venezuela de Chávez. Después rajaréis de la CUP. A cualquier cosa se le llama periodismo.
4
Joseba
Y la pregunta sobre que en Reus cuestan el doble los impuestos municipales del Ibi y basura por qué no se le ha hecho????
0
Martín el candidat de Pellicer
Sobren els comentaris. Com més inútil i impresentable sigui el rival millor per continuar fent de les seves. Sort que aquest Martín no durarà gaire , no té entitat ni coneixements, és un florero dels que realment pensen que encara manen al PSC de Reus. Aquesta ciutat ha de fer net o no aixecarem el cap.
0
No tinc tragaderes per aguantar més
Hauria de tornar a joc el Germà López. Para-li els peus a aquest individu abans que fulmini el poc que queda del psc en aquesta ciutat.
0

envia el comentari