Les últimes tendències per a les bodes més originals al 'showroom' Heartmade Weddings a Reus

Aquesta és la tercera edició del saló i de nou es durà a terme a Cal Massó
Gaudireu d'un ambient únic amb els millors proveïdors per a bodes. | Cedida

 

Preparar una boda no és tasca gens fàcil. Tothom vol estar a l'última i dur a terme les idees més originals, però per a aconseguir-ho habitualment és necessari comptar amb els serveis dels professionals. Si esteu preparant el vostre casament, aquest dissabte teniu una cita imprescindible a Reus amb la tercera edició del Heartmade Weddings, la fira nupcial organitzada per Bodas Bohemias i que comptarà amb la presència dels millors proveïdors del sector nupcial del Camp de Tarragona. De nou l'escenari escollit ha estat el Centre d'Art Cal Massó de Reus, ubicat al carrer de Pròsper de Bofarull, un espai íntim i acollidor ideal per aquest tipus de saló.

 

El Heartmade Weddings està pensat per a totes aquelles parelles que busquen qualitat, originalitat i un tracte personalitzat i exquisit per organitzar el dia més especial de la seva vida. El 'showroom' se celebrarà el dissabte 6 de maig amb horari d'11.00 a 14.00 hores del matí i de 16.30 a 20.30 hores de la tarda. L'entrada és gratuïta però heu de demanar abans una invitació, per fer-ho només cal que cliqueu en aquest enllaç.

 

Trobareu tots els sectors que es necessiten per a una bona boda. | Cedida

 

Enguany els expositors seran d'una cuidada selecció i destacaran per la seva qualitat, professionalitat i originalitat. Hi prendran part la masia restaurant l'Embolic; Jenni Carbó - Love & Photography com a fotògrafa nupcial; B·tie Barcelona amb les seves originals corbates; Alegría Infantil Activity per a animació infantil; Tu dia vintage amb els seus vehicles d'època; Broadway Weddings i el seu teatre musical per a bodes; Jose Pleguezuelos i la seva fotografia nupcial; Vanesa Alvarez Makeup pel maquillatge i l'estilisme; Bodas Bohemias per la creació de decoracions d'ensomni i unes bodes originals; Boho nature per les corones florals pel teu pentinat; Las tartas de Laura pel millor pastís personalitzat; Can Hippie Home amb els seus detalls de fusta i lletres lluminoses; Sami Kay - Estudio Creativo per a les invitacions i detalls de boda; i Stop Time Fotomatón per llogar-lo pel dia de la teva boda. Trobareu tota la informació detallada d'aquest 'showroom' clicant en aquest enllaç.

 

L'espai de Heartmade Weddings serà a Cal Massó. | CedidaComentaris

envia el comentari