Quinze persones desallotjades per un espectacular incendi al centre de Reus

S'hi han desplaçat sis dotacions de Bombers | L'origen del foc ha sigut l'explosió d'una bateria elèctrica

 

Aquesta tarda de dilluns, 9 de gener, s'ha declarat un gran incendi al centre de Reus, concretament al carrer d'Antoni Gaudí número 13, entre el carrer Ample i la cantonada del parc Sant Jordi. En aquest vídeo es pot veure com les flames sobresurten del segon pis i una gran columna de fum ha envaït la zona. Els serveis d'emergències, quan han arribat han evacuat els veïns, tot i això alguns ja havien sortit de l'edifici pel seu propi peu. Fins al lloc de l'incendi s'han traslladat sis dotacions dels Bombers de Reus que han treballat a la zona fins ben entrada la nit.


Les primeres informacions facilitades pels Bombers de la Generalitat apunten que la bateria d'una bicicleta elèctrica ha caigut en algun punt del pis, generant espurnes i cremant roba i objectes propers. L'enorme quantitat de fum present a l'interior de l'edifici ha dificultat les tasques d'extinció i inspecció dels Bombers, que han desallotjat un total de quinze persones i una d'elles, un home d'avançada edat, ha estat atès per una crisi d'ansietat. Els evacuats passaran la nit en cases de familiars, segons ha informat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. 

 

El fum finalment s'ha dissipat i l'arquitecte municipal ha procedit a avaluar l'estat de l'estructura de l'edifici. Després de veure que les flames no han afectat l'estructura de la resta d'habitatges, els Bombers han acompanyat als veïns als seus respectius domicilis. Molta gent s'ha apropat fins al lloc dels fets, que han generat una enorme expectació a la ciutat tant per la seva ubicació cèntrica com per l'espectacularitat de les flames. L'espai que s'ha cremat és part de la consulta mèdica del doctor de medicina general Pere Lindez. Les darreres informacions apunten que el foc està completament extingit i deixen un balanç final d'una intoxicació lleu pel fum i un afectat per crisi d'ansietat. 


Bombers al lloc de l'incident. | ReusDiari.cat
 
Bombers al lloc de l'incendi. | ReusDiari.cat
 
Molta gent s'ha apropat al lloc de l'incendi. | ReusDiari.cat
 
Molta gent s'ha apropat al lloc de l'incendi. | Guillem RS


Comentaris
Joan
Al centre esteu segurs
1

envia el comentari