Ja tenim el guanyador d'una entrada doble per veure l'obra 'Cançó de Nadal' al Teatre Bravium de Reus

Guanyeu una entrada doble per veure en directe aquest espectacle per a tota la família amb la participació d'artistes reusencs
Imatge del cartell promocional. | ReusDiari.cat

 

Després del gran èxit que han tingut els primers passis de l'espectacle Cançó de Nadal al Teatre Bravium de Reus, arriba la recta final amb les actuacions del proper dissabte 17 de desembre i el diumenge 18 de desembre. L'obra, de Producciones Lucky&Luke i Bravium Teatre, és una adaptació de Manuel Barroso del clàssic de Charles Dickens amb música original de Josep Ferré, sota la direcció de Benjamín Miguel. Es tracta d'un espectacle apte per a tota la família en el qual prop d'una trentena d'artistes de la ciutat de Reus hi prenen part cantant cançons en directe. L'espectacle del dissabte 17 de desembre es durà a terme a les 18.30 hores i el de diumenge a les 12.00 hores. Les entrades tenen un preu de 8 euros (6 euros pels socis) i es poden fer reserves a través de la pàgina web de Bravium Teatre o trucant al 977 343 701. 

 

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una entrada doble per veure l'obra. Només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall i que indiqueu si voleu anar a la funció de dissabte o diumenge. El termini per participar al sorteig finalitza el divendres 16 de desembre a les 09.00 hores, i el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia. 

 

SORTEIG TANCAT

El guanyador és:

  — ENTRADA DOBLE PER DIUMENGE DIA 18/12/16: Javier Garcia de Reus

 

Enhorabona al guanyador! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint ReusDiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.
Comentaris
Núria
Voldria assistir a la sessió de dissabte, dia 17. Gràcies
0
Cori
Voldria assistir a la sessió de diumenge 18 a les 12:00. Gràcies.
0

envia el comentari