L'empresa reusenca Embijoc, guardonada per la seva trajectòria centenària

Ha estat reconeguda als Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya
Es pot comprar en línia. | ReusDiari.cat

 

La botiga Embijoc de Reus ha estat guardonada per la seva trajectòria centenària en el marc dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial. A ala demarcació, també ha estat premiat el Forn Sans de Vila-seca, en la categoria especial d'establiments amb més de 150 anys d'història. Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial, així com els reconeixements als establiments comercials centenaris, els entrega el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, juntament amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila. Els guardons, que arriben aquest any a la seva dissetena edició, són un reconeixement a tota una trajectòria de més de 100 anys d'antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç.


La botiga Embijoc de Reus va ser fundada l'any 1912 i des de llavors es dedica a la producció i comercialització d'embalatges, uniformes laborals, marxandatge per a empreses. L'establiment està situat a la plaça de la Llibertat, en el cor de la capital del Baix Camp. Embijoc ha estat premiat per la seva trajectòria comercial ininterrompuda de més de 100 anys. Per la seva banda, el Forn Sans de Vila-seca, propietat de Josep Sans Aragonés, porta en funcionament des de l'any 1865 i ha estat guardonat en la categoria especial d'establiments amb més de 150 anys d'història.

 

En les altres categories, el Premi Nacional a la Iniciativa Empresarial, atorgat a la iniciativa més innovadora del comerç urbà, ha estat per la botiga Dracs de Granollers, una 'concept-store' de productes de disseny, artesania i proximitat. El Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial ha estat concedit ex aequo a l'Associació de Comerciants, Professionals i Empreses de Serveis de Granollers Centre, per la campanya 'Jo t'Estimo' i a la Unió de Botiguers de Mataró, per la campanya 'Mataró en viu'. 


El Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Sectorial, que distingeix els projectes dels sectors que suposen millores en els serveis al client i que impliquen l'increment de la rendibilitat de les empreses associades ha estat concedit, també ex aequo, a les empreses Base Detall Sport, pel desenvolupament de la botiga en línia, i al Gremi de Flequers de les comarques gironines, pel projecte 'És farina de Girona'. Finalment, la Generalitat també ha guardonat disset establiments centenaris i divuit amb més de 150 anys de trajectòria comercial.

 

L'acte s'ha dut a terme al Palau de la Generalitat i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el conseller d'Empresa i Coneixement, Santi Vila, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.Comentaris

envia el comentari