Últims dies per apuntar-se al càsting per aprimar-se gratis que organitza el Club Tennis Reus Monterols

El CTRM busca sis persones —tres homes i tres dones— que vulguin participar en el seu programa d’aprimament Slim Diet. Aquest innovador pla, que combina sessions d'Slim Belly i recomanacions d'un nutricionista, permet reduir més de 2 talles en 8 setmanes
Primers dies d'entrenament amb Slim Diet de la primera edició. | Cedida

 

S'acaben els dies per inscriure's al casting del Club Tennis Reus Monterols (CTRM) per participar en la segona edició del programa d’aprimament Slim Diet. Aquest càsting està obert a tota la població fins el dia 15 de gener i permet participar de forma gratuïta a un complet programa d'aprimament valorat en 400 euros que s’iniciarà el dia 1 de febrer. Després del gran èxit de l’anterior edició del programa Slim Diet, el CTRM torna a fer una crida per trobar tres dones i tres homes que vulguin aprimar-se en 60 dies realitzant el programa Slim Diet, un pla de dotze sessions d’entrenament específic mensual amb el revolucionari sistema Slim Belly, un mètode que ajuda a reduir els greixos localitzats de la panxa i cintura.

 

El programa, realitzat al Fitness Center del CTRM, comptarà amb un conjunt de rutines específiques i personalitzades per aprimar-se, i una dieta controlada per una nutricionista. Es tracta d’un mètode testejat valorat en 400 euros que ha funcionat en el 95% dels casos i que permet als participants aconseguir reduir més de dues talles en vuit setmanes. Fins al moment, més de 500 persones ja s'han inscrit al càsting del programa Slim Diet que, enguany, va carregat de novetats: no només permetrà als participants aprimar-se, sinó que també rebran roba esportiva gratuïta i comptaran amb un conjunt de serveis de perruqueria i estètica.

 

A més, tots els inscrits al càsting, tot i no ser seleccionats, aconseguiran múltiples avantatges del club, com una oferta especial per gaudir del sistema Slim Belly amb dotze sessions d’entrenament per només 40 euros per a socis i 54,90 euros per als no socis. El servei d’inscripcions online al càsting romandrà obert fins al 15 de gener i el dia 19 es desvetllaran els guanyadors seleccionats. Tothom que hi vulgui participar i inscriure's trobarà tota la informació clicant en aquest enllaç.

 

Imatge de les instal·lacions del Club Tennis Monterols. | Josep Martí

 

 
Comentaris
Maite Ariste Castaño
Voldria participar, em fa falta i estic molt motivada.
0
Anais
Vull participar
0
Club Tennis Reus Monterols
Bon dia, si esteu interessats en participar al programa, cal que us inscriviu al càsting de selecció de candidats. Per fer-ho heu d'omplir el formulari que trobareu a la pàgina web https://www.tennismonterols.cat/slim-diet-la-solucio-per-aprimar-se/
0

envia el comentari