SYL Jewels desafia els límits de la joieria amb la nova col·lecció Two

Una sola joia es pot transformar en tres peces personalitzades i úniques amb les combinacions que permet aquesta nova creació de joieria geomètrica
La col·lecció Two de SYL experimenta amb els límits de la joieria i l'arquitectura. | Laia Solanellas

 

Us imagineu com seria fusionar arquitectura i joieria? I si a més li sumem el fet d'aplicar tècniques com el 3D en peces com els anells? No cal que penseu més, i és que SYL Jewels fusiona les dues disciplines partint de la base del concepte. «Darrere les dues disciplines hi ha un concepte i així fem arquitectura en joies, treballant l'espai i basant-nos en el diàmetre, el pes o la proporció de cada joia» explica Sandra Yubero, l'artista que hi ha darrere aquesta marca. No només això, sinó que les peces de SYL són totalment úniques i personalitzades. La seva joieria geomètrica no ha passat desapercebuda pel públic i ja ha rebut nombrosos reconeixements, el darrer d'ells als Premis Enjoia't a Barcelona —els premis de joieria contemporània de més renom— on un dels seus collarets personalitzables en va ser finalista, o també a la fira Who's Next a París on les joies de SYL van ser protagonistes i van captivar els assistents, prova d'això és que ja es poden adquirir algunes de les seves peces a la capital francesa. Podeu veure una galeria fotogràfica de les seves joies i la botiga-estudi clicant en aquest enllaç.

 

Ara SYL presenta la seva nova col·lecció Two amb la qual han volgut desafiar els límits de la joieria i fer un pas més, permetent que el client sigui a la vegada el dissenyador. Com ho aconsegueixen? La col·lecció Two —on hi trobareu arracades i penjolls amb cercles, liníes i triangles— us porta joies de dues peces que es poden transformar, ja que podeu escollir el tipus de material en cada cara de la joia —or, plata, or blanc o or rosa— i combinar-lo com vulgueu fins al punt que un parell d'arracades es poden convertir en tres peces úniques variant la seva posició i combinació. 

 

Coincidint amb l'aniversari de la botiga-estudi, SYL farà una festa aquest desembre. | Laia Solanellas

 

En aquesta nova col·lecció de SYL Jewels també hi trobareu els anells personalitzables fets amb 3D, un pas més en l'artesania fusionant-la amb la tecnologia per crear peces diferents i úniques. Es tracta d'un regal ideal per a pares i mares, parelles o amistats molt úniques, ja que permet crear una peça totalment a mida del client plasmant-hi qualsevol cosa que us hi pugueu imaginar: des d'un nom, fins a una trama, imatge o dibuix que vulgueu. Aquests anells estan disponibles en plata, or blanc, or groc o or rosa.

 

Una peça personalitzada per a un dia inoblidable

El moment de demanar matrimoni o el dia de boda són dates en què cuidem fins al mínim detall perquè tot surti rodó. Cada cop més es personalitzen les celebracions amb tot tipus de decoracions i detalls únics, per què no fer el mateix amb les aliances? Allunyeu-vos dels típics anells i descobriu el nou món que us ofereix SYL Jewels amb les seves aliances personalitzades. Allí escoltaran la vostra història i a partir d'aquesta crearan una peça única per a vosaltres. Algunes de les aliances més originals que han creat són, per exemple, unes peces que incorporen l'empremta de la parella, o amb l'ajuda de la tecnologia 3D uns anells amb detalls o sanefes que tenien un significat especial per als nuvis. 

 

Aliances personalitzades: l'opció més especial per al vostre casament. | Laia Solanellas

 

A SYL estan de celebració, no només per la presentació de la seva nova col·lecció Two, sinó també perquè fa un any que els podeu trobar al seu estudi-taller de Reus. Per festejar-ho han planejat una jornada a la botiga del camí de l'Aleixar el proper 10 de desembre, on de 10.00 a 15.00 hores s'hi realitzarà un vermut i copa de cava amb la música del conegut DJ Miki Puig. Una ocasió ideal per descobrir les peces minimalistes i geomètriques de SYL en un ambient distès i festiu.

 

Sortegem unes arracades Circular Two en tres posicions

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'unes arracades de la nova col·lecció de SYL Jewels, el model Circular Two en tres posicions en plata. Per participar en el sorteig heu d'omplir el formulari de sorteig que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al dilluns 5 de desembre a les 12.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

Imatge de les arracades que SYL sorteja entre els nostres lectors. | Laia Solanellas
 

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris
Eva lopez
Genial!!
0

envia el comentari