Un reusenc proclamat millor assessor comercial de Hyundai a nivell estatal

Marc Utches, assessor comercial d'Augusta Car, ha viatjat a Madrid i ha guanyat el concurs estatal que organitzava la coneguda marca de cotxes
Marc Utches viatjarà ara a Corea per la gran final.
Marc Utches viatjarà ara a Corea per la gran final. | Cedida

 

L'assessor comercial Marc Utches, del concessionari Hyundai Augusta Car de Tarragona, ha estat un dels escollits per la reconeguda marca de vehicles per viatjar a Madrid i ser entre els millors venedors de l'Estat. Concretament, Utches ha participat al concurs que organitza Hyundai Espanya en el qual s'hi reuneixen els millors venedors i va ser declarat vuitè millor venedor de tots els concessionari de la marca. D'entre aquests escollits, el dimecres 20 de setembre s'ha celebrat la gran final en la qual Utches s'ha procalamat guanyador.

 

El jove reusenc és assessor comercial de Hyundai Augustar Car, que disposa d'instal·lacions a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls, i després de proclamar-se guanyador del Campionat Nacional d'Assessors Comercials de la marca de cotxes Hyundai, a les instal·lacions d'HMES Hyundai Espanya on hi han participat gairebé 450 assessors, ara passarà a la final mundial que se celebrarà a Corea a finals d'any. Utches ha hagut de superar diverses proves de coneixement de la marca, simulacions de venda i argumentari.
Comentaris

envia el comentari