L'esport envaeix Vilanova d'Escornalbou amb una nova edició de FiraEsport

Desenes d'activitats ompliran l'espai durant tot el cap de setmana perquè tothom trobi la seva pràctica esportiva ideal
Hi ha organitzades curses de muntanya i molt més. | FiraEsport

 

Vilanova d'Escornalbou es transformarà els dies 22 i 23 d'abril amb l'arribada d'una nova edició —la sisena— de FiraEsport, la fira de l'esport i el lleure del Camp de Tarragona. Durant dos dies es podran gaudir de desenes d'activitats per a tots els gustos: des de l'hípica, fins al trekking, crossfit, dansa, bitlles catalanes, futbol, curses, bike trial i qualsevol disciplina esportiva que us pugueu imaginar. L'entrada al recinte de la fira és gratuïta i s'habilitarà una zona d'aparcament per als visitants i els participants, tot just a l'entrada del poble. El FiraEsport 2017 comptarà amb diversos espais on s'hi faran les activitats, però el principal ocupa ja una superfície d'uns 10.000 metres quadrats distribuïts en diferents zones. Els visitants podran descobrir i conèixer clubs, entitats i molt més a la zona d'estands expositors; els estands per a activitats de lleure i inflables, així com la carpa i bar restaurant i la zona de recepció també es troben a la zona principal. En aquesta zona els més petits gaudiran d'inflables esportius —futbol, pista americana, bàsquet, wipeout, surf, toro mecànic, etc.— i també podran practicar jocs i activitats com el rocòdrom, futbol, aerotrim, curses per a nens i molt més.

 

Els inflables esportius faran que la canalla s'ho passi d'allò més bé. | FiraEsport

 

També en aquesta zona els adults podran practicar un seguit d'activitats dirigides com boxa, dance combat, zumba, danses i molt més. Podeu consultar tot el calendari d'activitats clicant en aquest enllaç. Com és habitual al FiraEsport, enguany també se celebrarà en aquest estand una de les proves del concurs de bitlles catalanes. Un altre dels espais és la pista poliesportiva de l'Escola Font de l'Arc, allí els joves podran practicar futbol sala, bàsquet en cadira de rodes, patinatge, exhibició freestyle de futbol i bàsquet, etc. També hi haurà una àrea de lleure, durant els dies de fira es realitzaran recorreguts en poni per un cost d'un euro aproximadament. A les instal·lacions esportives municipals hi haurà els vestidors i dutxes, que seran d'ús gratuït per als participants a les diferents curses.

 

Es faran classes i activitats de tota mena perquè descobriu noves pràctiques o gaudiu amb les que ja coneixeu. | FiraEsport

 

FiraEsport obrirà portes el dissabte 22 d'abril a les 10.00 hores i les activitats al matí s'allargaran fins a les dues del migdia. L'horari de tarda serà de quatre a vuit del vespre, mentre que diumenge l'horari matinal serà el mateix i el de tarda finalitzarà a les 19.00 hores. A més de les activitats esportives, també es podrà veure a La Cooperativa l'exposició Fotoesport, a partir del dissabte a les deu del matí. Tot un cap de setmana dedicat a l'esport en un entorn incomparable, ideal per gaudir en família, i recordeu de visitar la pàgina web de FiraEsport per poder apuntar-vos a les curses i sortides que hi ha planejades, i també per descobrir tot el ventall d'activitats amplíssim que s'ha preparat.

 

Els més petits podran gaudir de tombs en poni. | FiraEsportComentaris

envia el comentari