L'administració La Pastoreta espera tornar a portar sort i repartir una pluja de milions

SORTEIG: La Pastoreta sorteja dos dècims de loteria entre tots els que compartiu aquest post a Facebook etiquetant la persona amb qui compartirieu el premi
Òscar Bausà, propietari de l'administració, amb el capgròs de la Pastoreta. | Laia Solanellas

 

De totes les administracions de loteria que hi ha a Reus, n'hi ha una que segur que ens ve a la ment de seguida. Es tracta de La Pastoreta, l'administració ubicada des de fa 30 anys a la plaça que porta el mateix nom i que ha repartit premis de la loteria de Nadal i del Nen en moltes ocasions, convertint-se en una de les administracions de referència al Camp de Tarragona també pel seu tracte amable i la seva professionalitat. El seu eslògan, La Pastoreta, porta sort, pot parlar amb propietat: aquesta administració ha repartit autèntiques pluges de milions durant la seva trajectòria, ja siguin dels premis de les rifes especials nadalenques o en els sortejos que es fan durant l'any.

 

Entre els premis de Nadal més destacats hi figura el del 2008, quan van vendre el segon premi de la loteria del Nen amb 23 milions d'euros, els quals com a curiositat van anar a parar la gran majoria —15 milions d'euros— al petit poble del Priorat, la Bisbal de Falset, pel que gairebé tots els pocs més de 200 habitants que té van veure com els canviava la vida. El 2009 l'administració La Pastoreta va tornar a repartir sort, aquest cop amb el quart premi de la loteria de Nadal que va deixar uns 35,5 milions d'euros i es va repartir principalment a Reus i a les Borges del Camp. També l'any 2011 hi va haver fortuna i va caure un cinquè premi de la mateixa rifa. A banda d'aquests premis en els sortejos especials de Nadal també ha repartit diners en nombroses ocasions per sortejos nacionals, acreditant així que la sort realment està del seu costat.

 

Participeu al sorteig compartint el post d'aquest notícia al Facebook de ReusDiari.cat. | Cedida

 

Després d'uns anys de menor venda a causa de la crisi, els seus propietaris constaten que ja fa un parell d'anys que es torna a comprar loteria a bon ritme, ningú vol perdre l'oportunitat que li canviï la vida amb una petita butlleta. «Aquest sembla que serà un bon any i que estem recuperant la il·lusió, és un reflex de la societat» explica el propietari de l'administració número 6 de Reus, Òscar Bausà.  A La Pastoreta els agrada pensar que actuen de la mateixa forma que Isabel Basora —el nom de la coneguda pastora que va alliberar de la pesta la ciutat de Reus—, i ajuden els ciutadans a posar fi als problemes econòmics que puguin tenir aportant-los també il·lusió. «És difícil que hi hagi algú que no jugui a cap de les dues loteries de les festes, sigui amb un dècim o una participació» afegeix Bausà, tot veient com les dependentes de l'administració van a tot gas venent butlletes, i és que d'ençà que es va iniciar la campanya al mes de juliol, ara arriba al seu punt àlgid de venda amb cues durant tot el dia per comprar un dècim en aquesta afortunada administració. A més, Reus podrà veure passejar el capgròs de la Pastoreta que per tercer any consecutiu recorrerà els carrers del centre durant aquestes festes repartint reproduccions de dècims.

 

Enguany sembla que no hi ha cap xifra que se surti de la normalitat pel que fa a la demanda, tot i que de nou les terminacions amb l'any vigent, enguany el 16, són les més sol·licitades. Com sempre cadascú té les seves preferències a l'hora d'escollir un número i molts cops fan referència a dates especials com el naixement d'un fill. Una de les coses que sí que destaca Òscar Bausà és el fet que enguany l'anunci de la Loteria de Nadal reflecteix un fet que solen veure sovint: «Venir a comprar dècims és un regal recorrent per exemple entre les àvies i avis, que n'agafen per repartir-los entre la família més que per a ells mateixos». La Pastoreta és coneguda no només al Camp de Tarragona, sinó que la seva fama ja s'estén també en zones de l'Estat, com per exemple a Saragossa, aquest fet es deu a més de la seva fortuna al fet que durant els mesos d'estiu inicien la campanya de venda de loteria de Nadal en administracions de costa com Cambrils i Salou, on allí passen les vacances molts turistes espanyols. 

 

Qui més qui menys, compra un dècim o una participació per la loteria de Nadal. | Laia Solanellas

 

Finalment una de les accions més solidàries de l'administració es durà a terme aquest Nadal, per segon any, amb la campanya «Juguem-hi tots», en la qual la loteria La Pastoreta col·labora amb la Creu Roja donant joguines i dècims de deu números exclusius del sorteig de la loteria de Nadal del 22 de desembre, pel que aquelles persones que comprin un dels dècims amb les xifres de la Creu Roja es podrà dir que han compartit l'alegria del premi amb aquesta entitat. A més, l'administració de la plaça Pastoreta també compta amb un punt de recollida per aportacions econòmiques a aquesta entitat.

 

L'administració de La Pastoreta plena de gom a gom. | Laia Solanellas

 
Comentaris
enric
la pastoreta porta la sort a reus
0
ROSER RAFI GINER
BONA SORT
0
Dani rodriguez llorca
Participo y comparteixo amb susana herrada
0
Marc Bonet Papiol
Compartiría amb la meva familia, sobretot el meu germa Jordi i les meves millor amistats, gràcies
0
Ana
Amb els meus pares
0

envia el comentari