Esport, aprenentatge i diversió aquest agost al Campus Multiesportiu del Club Tennis Monterols

Fins al 8 de setembre el vostre fill o filla podrà gaudir de les activitats estiuenques que ofereix el Club Tennis Reus Monterols
Campus d'Estiu 2017 al CT Monterols de Reus. | Josep Martí

 

El Club Tennis Reus Monterols té en marxa des de finals de juny el seu campus multiesportiu 'L'estiu al Monterols', on ofereixen diverses activitats fins al 8 de setembre per a nens i nenes des dels 3 fins als 16 anys. Podeu consultar àmpliament què us ofereix el campus al Monterols en aquest enllaç, però els més de 600 nens i nenes que passen cada any per les seves instal·lacions són la garantia que és un campus d'èxit on s'hi aprèn i es diverteixen a parts iguals, i el més important, totes les propostes fomenten els valors de la pràctica esportiva, l'amistat i la diversió en un entorn natural i unes instal·lacions de primer nivell. Si sou pares i mares i aquest mes d'agost teniu problemes de compatibilitat per les vacances dels vostres fills, el campus del Monterols és una solució fantàstica per a totes dues bandes, ja que vosaltres tindreu la tranquil·litat de saber que els vostres fills estaran en bones mans i gaudint d'experiències i aprenentatges únics.

 

Per als nens i nenes de 3 a 12 anys teniu l'opció de realitzar el Campus Multiesportiu, un programa ideal perquè pasin un estiu inoblidable fent nous amics i practicant esport a l'aire lliure, però també fent tallers i manualitats, remullant-se a la piscina i aprenent anglès. Totes les activitats estan dirigides i entre els esports que hi practiquen hi ha el tennis, el pàdel, futbol, bàsquet, etc. El Campus Multiesportiu, així com la resta de campus, es realitza de dilluns a divendres i també hi ha l'opció de seleccionar l'horari d'acollida i servei de menjador. Les places són limitades i es pot escollir les setmanes que els nens i nenes hi volen anar. Pel que fa els nois noies de 12 a 16 anys al CTRM hi trobareu el Campus Jove, un campus creat específicament perquè els joves s'ho passin d'allò més bé durant l'estiu practicant diversos esports, amb classes de fitness, diversió a la piscina i fins i tot acampada al club amb festa nocturna. Si voleu descobrir com és el Campus Multiesportiu podeu mirar clicant en aquest enllaç una galeria fotogràfica de l'edició d'enguany.

 

Els nens i nenes s'ho passaran molt bé aquest estiu al Campus Multiesportiu. | Josep Martí.

 

Si us voleu centrar només en una pràctica esportiva, el Club Tennis Reus Monterols té en marxa l'Escola de Natació, i és que quin millor moment hi ha per aprendre a nedar que l'estiu? És per això que cada tarda, de dilluns a divendres, els nens i nenes a partir dels 3 anys podran apuntar-se a l'Escola de Natació on podran millorar la seva tècnica o aprendre a nedar. Com a novetat d'aquest any els nens i nenes que participen en alguns dels campus del Monterols podran viure cada divendres una festa aquàtica. Les inscripcions estan obertes i les podeu realitzar des de la recepció del Club Tennis Reus Monterols i bé, si ho preferiu, també des de la seva pàgina web. El CTRM està ubicat a la carretera de Reus a Cambrils, al quilòmetre 1, i també podeu trucar al 977 751 560. No us ho penseu més i estigueu segurs que els campus que us ofereix el Monterols són la millor opció per als vostres fills.

 

Sortegem una plaça per al Campus Multiesportiu del CTR Monterols

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una plaça per a un nen o nena d'entre 3 i 12 anys per gaudir de cinc dies (del 28 d'agost a l'1 de setembre) del Campus Multiesportiu del CTR Monterols. Per participar al sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades, teniu temps per fer-ho fins al diumenge 13 d'agost a les 21.00 hores. Recorde que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats. Molta sort!

 
Comentaris

envia el comentari