Els llibres que us ajudaran a millorar la vostra salut i benestar

Galatea Llibres ha organitzat pel mes de març una sèrie de xerrades i recomanacions al voltant de la salut i el benestar
Imatge de l'interior de Galatea Llibres. | Cedida

 

A Galatea Llibres, ubicada al carrer Jesús de Reus 5-7, han decidit començar una iniciativa nova amb la qual esperen que persones de diferents caires i aficions s’acostin a la llibreria per gaudir d’activitats relacionades amb el que més els hi agrada. És per això que aquest mes de març han preparat una sèrie d’esdeveniments relacionats amb la salut i el benestar, que van des de conferències sobre l’estrès fins a dues presentacions relacionades amb la natura i l’esport. La primera d'aquestes conferències se celebrarà el dijous 9 de març, a les 19.00 hores, i durà per títol «Camins conscients del cos, la ment i el cor - Llibres per ser feliç», en què es farà un viatge a través dels llibres dels camins de desenvolupament personal (Chi Kung, ioga, mindfulness,...) i com es poden construir ponts per crear canvis en la nostra vida mitjançant les seves ensenyances. La conferència anirà a càrrec d'Albert Talarn, instructor de Tai chi, Chi kung i orientador vital.

 

La següent xerrada es durà a terme el dijous 16 de març, també a les set de la tarda i a càrrec del Centre Aleus Clínic, parlarà sobre com reduir l'estrès cuidant el cos i la ment. El fisioterapeuta Néstor Muñoz, la nutricionista Mar Sorlí i la psicòloga Maria Elena Aguayo parlaran sobre l'estrès des dels seus punts de vista, així com afecta les nostres vides i quines formes tenim de combatir-lo. El cicle continuarà el dijous 30 de març, a les 19.00 hores, amb la conferència «Vius en una casa malalta? La salut i els espais», en la qual la directora de Jayanti Espai de Salut Natural, Jacqueline Argany, parlarà sobre la domoteràpia (el tractament de l'energia dels espais) i el seu efecte en la salut i el benestar.

 

Durant aquest mes, a més, us podreu beneficiar d'un 5% de descompte en la bibliografia recomanada i en els llibres de l'editorial Integral, i també se sortejarà un llibre al final de cada acte entre tots els assistents. Recordeu que podeu consultar totes les notícies i estar al dia de les activitats de Galatea Llibres seguint el seu Facebook, i també podeu comprar en línia a la seva pàgina web.

 

Per seguir en aquesta línia, les recomanacions d’aquest mes estan relacionades amb la vida saludable i la bona alimentació, i us les deixem tot seguit:

 

'El nuevo libro del yoga'. | Cedida

 

Títol: El nuevo libro del yoga

Autor: Centro SIvananda Yoga

Editorial: RBA

Pàgines: 192

Preu: 20 euros

Resum: Es tracta d'una edició actualitzada de la guia més complerta de ioga, avalada pels centres Silvananda. Tant els principiants com experts podran treure el màxim partit a aquesta disciplina oriental: aconseguir un cos ferm, millorar la salut, augmentar la concentració... Amb explicacions clares i il·lustracions de les diferents postures, resulta una guia imprescindible per a tot aquell que es vulgui endinsar en el món del ioga.

  

'Revitalízate. Las mejores recetas de la cocina energética.' | Cedida

 

Títol: Revitalízate. Las mejores recetas de la cocina energética.

Autor: Dr. Jorge Pérez-Calvo

Editorial: Integral

Pàgines: 264

Preu: 15 euros

Resum: Jorge Pérez-Calvo Soler, metge especialista en dietoteràpia, ens ensenya com cada aliment que ingerim posseeix una energia i unes propietats molt específiques que, combinades amb saviesa, poden restaurar no només la nostra salut física sinó també el nostre ànim i el nostre intel·lecte. Migranyes, tristesa, mala circulació, falta de concentració, somnolència o apatia: tot pot ser tractat a la cuina. Com a exemple de tot això, Revitalízate ens ofereix, a més, un complet però fàcil receptari, profusament il·lustrat, per ajudar-nos a escollir cada dia el plat més convenient segons les nostres necessitats. Una completa i clara guia de consulta que ens farà comprendre la importància i el poder que resideixen en l'art de la bona alimentació.

 

'Cultiva tus remedios'. | Cedida

 

Títol: Cultiva tus remedios

Autor: Mariano Bueno

Editorial: RBA

Pàgines: 256

Preu: 24 euros

Resum: L'art de sanar mitjançant les plantes ha estat durant sengles la principal eina amb la qual els humans han tractat els més variats mals. Mariano Bueno, gran coneixedor dels remeis que ens ofereix la naturalesa, ens presenta una completa guia per identificar les plantes medicinals més beneficioses, aprendre a cultivar-les a casa i elaborar els remeis més efectius amb cadascuna d'elles. L'all, l'alfàbrega, l'aloe vera, la camamilla, la menta, l'estèvia o la valeriana són alguns dels vegetals amb més propietats. Amb aquesta farmaciola natural, el lector podrà sanar molts dels obstacles que s'interposen entre les persones i el seu benestar.

 

'Cambia tu postura, mejora tu vida'. | Cedida

 

Títol: Cambia tu postura, mejora tu vida

Autor: Richard Brennan

Editorial: Integral

Pàgines: 192

Preu: 16 euros

Resum: Una persona amb una bona postura natural tendeix a transmetre seguretat en si mateixa, integritat i dignitat, per això, modificar-la pot transformar radicalment la vida enfortint la ment i el cos, augmentant l’amor propi i el benestar i ajudant a prevenir malalties.  Aquest llibre no tracta sobre el fet de seure dret, col·locar les espatlles al seu lloc i arquejar l’esquena, sinó sobre la forma de recuperar la nostra postura natural: aquella meravellosa i gràcil postura que teníem quan érem petits. El propòsit de l’autor és explicar en què consisteix la Tècnica Alexander i com podem utilitzar-la d’una forma eficaç i duradora per transformar les nostres vides.

 

'Antienvejecimiento'. | Cedida

  

Títol: Antienvejecimiento

Autor: Prof. Felipe Hernández Ramos

Editorial: Integral

Pàgines: 660

Preu: 24 euros

Resum: Com gaudir d'una forma física més plena i satisfactòria fins i tot després d'haver superat la vellesa? És possible arribar a ancians sense xacres, incapacitats i tot un repertori de fàrmacs que només tenen per objectiu anar tapant les goteres a mesura que van apareixent? Aquesta obra presenta diversos arguments a favor de les tècniques antienvelliment i fa especial èmfasi en la importància de portar una existència saludable (controlar la bioquímica, portar una alimentació sana i amb complements dietètics, realitzar exercici físic, cuidar l'equilibri emocional) per aconseguir una millor qualitat de vida.
Comentaris

envia el comentari