Diversió i aprenentatge pels més petits en un entorn diferent, aquest estiu a DiadeGranja.com

El Casal d'Estiu de DiadeGranja.com és l'opció ideal per als vostres fills
Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal envoltats de natura i animals. | Cedida

 

Feu que els vostres fills passin un estiu diferent mentre aprenen sense gairebé ni adonar-se'n en un espai natural on combinaran activitats d'oci i coneixeran de més a prop animals i natura. És la proposta del Casal d'Estiu de DiadeGranja.com, un espai d'oci infantil i familiar a Reus que vol que aquests mesos de calor siguin molt més divertits per a nens i nenes dels 3 als 12 anys. A DiaDeGranja.com aposten per educar els nens i nenes en l'entorn de granja i d'oci. És una bona manera de despertar l'interès per la natura aprofitant sobretot la relació amb els altres nens i també amb tots els animals de granja i exòtics que hi ha, des de cavalls, mini cavalls, rucs, conills, oques, ovelles, gallines, una vaca però també cangurs, alpaques, i xinxilles, entre d'altres. Fins i tot els nens i nenes poden gaudir de passejades amb un carro estirat per un ruc català.

 

Aprendran a tenir cura del media ambient i a ser responsables cuidant d'un hort i dels animals | Cedida

 

Els animals de DiadeGranja.com són inevitablement la principal atracció dels nens i nenes que prenen part del Casal d'Estiu, però a més també realitzaran desenes d'activitats d'oci com minigolf, tallers de pa, manualitats, gimcanes, jocs per desenvolupar l'intel·ligència emocional, etc. També gaudiran al camp de futbol i la zona de jocs aquàtics on la música i els sortidors d'aigua ajuden a fer passar la calor en aquests mesos d'estiu. Pel que fa l'aprenentatge, els nens i nenes cada dia faran una hora en anglès. Treballaran amb material reciclat per fer tallers de manualitats i aprendran a tenir cura del media ambient i a ser responsables cuidant d'un hort i dels animals, així com tallers d'elaboració de pa, d'apicultura, màgia i altres arts.

 

El Casal d'Estiu de DiadeGranja.com el podreu gaudir des del 26 de juny i fins al mes de setembre, i per inscriure els vostres fills heu de contactar amb DiadeGranja.com mitjançant el telèfon 977 751 629, enviant un missatge de WhatsApp al número 653 751 510 o un correu electrònic a hola@diadegranja.com. Al seu casal hi poden anar nens i nenes d'entre els 3 i els 12 anys, i es preparen activitats i grups segons les edats.

 

El Casal d'Estiu de DiadeGranja.com és ideal. | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari