Agència DKV Sílvia Ruano a Reus: una gran companyia amb tracte personalitzat

Amb 17 anys d'experiència Sílvia Ruano, agent exclusiva de DKV, ha obert agència a Reus i us oferirà tota la cobertura que necessiteu per estar tranquils amb la vostra salut
Formeu part d'una gran companyia amb 17 anys d'experiència. | Cedida

 

Tenir salut és la base de la nostra vida. Sense salut no podem gaudir del nostre dia a dia, de la família, dels amics, de l'oci, de l'amor,... El més important és la salut i sovint no en tenim prou cura. Ara a Reus ha obert portes l'Agència DKV Sílvia Ruano, ubicada al carrer Antoni Gaudí 12. En aquesta nova agència exclusiva podreu seguir gaudint del tracte personalitzat que us ofereix l'equip de l'agent exclusiva Sílvia Ruano, així com dels avantatges d'una gran companyia. Amb una experiència de 17 anys donant servei personalitzat als assegurats de DKV, ara, des d'aquest nou espai, us seguirà oferint també el millor consell professional amb el tracte amable i proper de sempre. No sereu un assegurat més i rebreu l'orientació mèdica necessària perquè quan us faci falta pogueu tenir al vostre abast la informació ràpidament i escollir els millors professionals. A DKV Sílvia Ruano podreu escollir entre diferents opcions d'assegurances per a la vostra salut i la de la vostra família, que depenent de les vostres circumstàncies s'ajustaran als vostres interessos. L'agent Sílvia Ruano us escoltarà i us aconsellarà sobre quina és l'assegurança que més s'escau a vosaltres.

 

Escolliu l'opció que escolliu, estigueu segurs que gaudireu sempre de tots els avantatges que suposa formar part d'una gran companyia amb més de 7 milions de clients, però amb un interlocutor únic que us proporcionarà una gestió personalitzada amb amabilitat i agilitat. De fet, fins i tot podreu contactar-hi a través del telèfon mòbil, correu electrònic o WhatsApp, i vosaltres no us haureu de preocupar de res ja que des de l'Agència DKV Sílvia Ruano gestionaran directament les autoritzacions i els passos que facin falta.

 

A l'Agència DKV Sílvia Ruano rebreu un tracte personalitzat. | Cedida

 

Un cop teniu la tranquil·litat que suposa per a tu i els teus comptar amb una assegurança de salut, ara cal pensar en l'àmbit laboral. Si sou treballadors autònoms probablement heu sentit algun cop el comentari que fa referència a que els autònoms no es posen mai de baixa, tot i que com qualsevol persona al món els treballadors autònoms també es posen malalts però, què passa quan no poden treballar? A l'Agència DKV a Reus tenen la solució, amb opcions d'assegurances per a autònoms i PIMES per a cada cas en concret. Assegureu-vos els ingressos quan esteu de baixa. 

 

Per a informar-vos amb més profunditat sobre l'ampli ventall d'assegurances que l'Agència DKV Sílvia Ruano ofereix a Reus no dubteu en contactar-hi. Podeu fer-ho mitjançant la pàgina web omplint un formulari de contacte, o si ho preferiu trucant al telèfon 977 595 804 o al 626 924 056. També podeu enviar un correu electrònic a l'adreça dkvreus@silviaruano.com o silvia.ruano@dkvdirecto.com. També podreu obtenir més informació a través a de la seva pàgina de Facebook oficial de l'agent Sílvia Ruano.

 

Les oficines les trobareu al carrer Antoni Gaudí 12. | Cedida
Comentaris

envia el comentari