Acomiada't del 2016 amb una festa en un entorn emblemàtic amb els èxits dels anys 80

Sortegem una entrada doble per gaudir de la Festa dels 80 que es farà a Restaurant Vermuts Rofes
Els dos reusencs han portat altres festes importants a Reus, com la Festa Blanca del Tennis Monterols. | Cedida

Falten tot just dues setmanes perquè ens acomiadem de l'any 2016, i quina millor manera que fer-ho oblidant-nos de cuinar o organitzar una festa a casa amb els maldecaps que això comporta i dedicar-nos completament a gaudir la darrera nit de l'any. Una proposta que us encantarà és la festa de cap d'any diferent que han preparat dos reusencs, Sergi Llambrich i Juanjo Odena, a l'emblemàtic espai Restaurant Vermuts Rofes —ubicat al carrer Sant Vicenç 21 a Reus—. Allí podreu gaudir de la Festa dels 80' que aquests dos reusencs —que ja van triomfar amb el Vermut 80ero a les Peixateries Velles i la Festa Blanca al CT Monterols— han preparat. 

 

Aquesta festa que us farà ballar d'allò més amb els èxits dels anys 80 té aforament limitat, així que si voleu comprar la vostra entrada ho podeu fer als punts de venda que hi ha ubicats a la botiga Hercules 19 Jeans Store, al carrer Galera número 19 de Reus, o a l'Estanc Reus 1, a la Riera Miró 84 de Reus. El preu de l'entrada en primera edició va ser de 20 euros amb dues consumicions. Actualment està en marxa la venda en segona edició per 25 euros, en tercera edició serà de 30 euros i en quarta edició 40 euros. No us quedeu sense la vostra entrada i compreu-la ben aviat també per evitar pagar més i gaudiu de la Festa Generació 80' amb els DJ's Juanjo O. i Edu All On Sound, els quals han preparat una sessió molt especial per a una nit molt especial.

 

Flyer promocional de la festa. | Cedida

 

Des de ReusDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una entrada doble per gaudir de la Festa de Cap d'Any dels 80 a Vermut Rofes. Per participar en el sorteig heu d'omplir el formulari de sorteig que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins al dimarts 27 de desembre a les 09.00 hores, el nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix dia a la tarda. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants.

 

SORTEIG TANCAT
Comentaris

envia el comentari