La I Fira del Vi de Gratallops ven 400 degustacions

La cita es va celebrar aquest cap de setmana
L'esdeveniment va comptar amb una vintena de cellers de la localitat. | Ideació-Miquel Gil

 

El passat dissabte 3 de juny, va tenir lloc a Gratallops la primera edició de la Fira del Vi Tastets de Gratallops. Tot i les adversitats que el temps va presentar, i el fet que es tractés de la primera edició, l'alcalde Xavier Gràcia ha valorat positivament la cita, en la qual es van vendre els 400 tiquets que donaven dret a tastar tots els vins exposats.


Es van vendre 400 tiquets durant la jornada | Ideació-Miquel Gil

 

L'alcalde també ha destacat que el Tastet de Gratallops «neix per quedar-s'hi». La seva voluntat per aquest projecte és que aquesta fira sigui una cita obligada en el calendari de les cites de degustació del vi del Priorat. Creu que «amb la influència i personalitat que té Gratallops en el renaixement del món del vi de la comarca, era una cita que hi faltava».

 

L'esdeveniment va comptar amb vint cellers de la localitat: Vinícola del Priorat, Celler Cecilio, Clos Mogador, Álvaro Palacios, Clos i Terrasses, Clos Figueras, Balaguer i Cabré, Cal Batllet-Celler Ripoll Sans, Buil & Gené, Clos de l’Obac, Gratavinum, Devinssi, Cellers Costers del Ros,Trossos del Priorat, Mas Igneus, Celler de l’Abadia, Saó del Coster, Meritxell Pallejà, Estriacus i Bodegas BG. També hi va haver un food truck, i l'acompanyament musical dels grups Phil Oksera and Grapevins i Caleidoscope.
Comentaris

envia el comentari