El Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta demanen més examinadors del carnet de conduir

Moltes vegades els examinadors no es presenten al lloc de les proves
 
Prova per a l'obtenció del carnet de conduir | delCamp.cat

 

Els consells comarcals del Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, juntament amb els representants polítics dels ajuntaments de Móra d'Ebre i Falset, es van reunir la setmana passada a causa de les constants incidències que es produeixen últimament en les convocatòries de la Direcció General de Trànsit (DGT) durant les proves per a l'obtenció del carnet de conduir. Durant la reunió es va posar de manifest les mancances que pateix aquest servei a causa dels escassos recursos humans. La falta d'examinadors, doncs, és el motiu que ha provocat cancel·lacions de proves, tot i ser presents els examinadors al lloc on s'havien de celebrar.


En conseqüència, les autoescoles d'aquestes comarques ja fa temps que protesten perquè es veuen obligades a traslladar la majoria dels seus alumnes a altres ciutats de referència per tal que puguin ser examinats quan els toca. Moltes vegades es troben en què els examinadors no es presenten al lloc de les proves i això significa una pèrdua de temps d'estudi per als examinands i de jornades laborals i diners per a les autoescoles.

 

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha explicat que es demanarà una reunió amb el nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, per exposar les circumstàncies amb què es troben i per demanar una solució satisfactòria per a totes les parts, que no perjudiqui ni als examinands, ni a les autoescoles del territori. També s'aprofitarà l'ocasió, segons l'alcalde, per demanar la possibilitat d'ampliar els horaris i el servei de renovació del document d'identitat a la zona.


A la reunió d'alcaldes i representants comarcals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, celebrada el 2 de març a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, hi van assistir els alcaldes de Móra d'Ebre i Falset, Joan Pinyol i Jaume Domènceh; els presidents de la Ribera d'Ebre i el Priorat, Gemma Carim i Joan Carles Garcia; i el vicepresident del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de la Pobla de Massaluca, Antoni Ferré. L'alcalde de Gandesa i president comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, no va poder assistir-hi per motius d'agenda i h va er Antoni Ferré en representació seva.Comentaris
Samary
Es totalment una vergonya treure'n la teòrica i a ver d'esperar a fer les pràctiques perquè no hi ha examinadors.. Gràcies a que estic a una autoescola que no volen guanyar cales fen més hores que un rellotge!
0

envia el comentari