Consternació al Priorat per la mort de Rachel Ritchie, un dels tòtems del turisme a la comarca

Els Mossos han confirmat que han trobat el seu cos sense vida a Siurana
Rachel Ritchie, a la dreta, en una imatge publicada a Facebook. | FACEBOOK

 

La comarca del Priorat s'ha despertat avui amb una trista notícia. S'ha conegut que Rachel Ritchie, tòtem del turisme al Priorat, ha aparegut morta a Siurana. No s'han conegut més detalls de la mort de Ritchie; la policia catalana ho ha confirmat a PrioratDiari.cat. Rachel Ritchie, de 50 anys, era especialista en vi i feia anys que es dedicava a la promoció de la comarca, tant des de l’interior  com des de l’exterior. Era responsable de VisitPriorat.com i també havia col·laborat estretament amb el Consell Regulador de la Denominació d'Origen del Priorat i al Cooperativa Agrícola de Falset-Marçà.
Comentaris
Valeska
M'he quedat de pedra, la coneixia personalment i de veritat, no m'ho puc creure. Ho sento amb l'ànima.
0
Nicole Andrus
Rachel's passing is a tremendous loss to the world-wide wine community. She was a true friend, a loyal ambassador to Priorat and will be sadly missed. Rest In Peace mi querida amiga.
0
Carine Goedertier
Que Pena... a real embassador for Priorat wines ... a woman with such energy and loyalty to the region ... I was astonished when I heard the news ... knew her personally and sharing the same interests : wine, history and languages ... Carine .. Belgium
0

envia el comentari