Arriba la vintena edició de la Jornada Gastronòmica a Cornudella

La jornada havia de celebrar-se diumenge passat, però la previsió de pluja va fer que fos ajornada
Imatge de l'anterior edició de la jornada gastronòmica | CEDIDA

 

Cornudella de Montsant celebra aquest diumenge 11 de juny la vintena edició de la tradicional Jornada Gastronòmica. L'acte, que es farà entre el Parc Nou i el carrer Comte de Rius, comptarà amb 40 estands de productes tant locals com forans. La jornada inclou un ampli ventall d'activitats gastronòmiques, en què destaquen la paella popular, el tast de vins i de tapes, i el XXXIIè Mercat d'Artesania. La cita s'havia de celebrar dissabte, però es va haver d'ajornar a causa de la pluja.


Al Parc Nou hi participaran els set cellers del municipi i els sis restaurants, on serviran 250 tapes i es duran a terme 250 tastos de vins dels cellers locals, dins de la Denominació d'Origen Montsant. A més, la Jornada Gastronòmica inclourà la celebració de la XIVena Diada de caragols, dolços i coents, on es cuinaran 350 quilos de caragols bovers de Cornudella, 100 quilos de ceba, 40 de sucre i bitxo. A banda, es realitzarà una paella per a 1.200 comensals, amb 150 conills, 50 quilos de costella de porc i 120 quilos d'arròs.




Comentaris

envia el comentari