Exposició fotogràfica «A dues veus. Retrats de converses en català» a Falset

Es podrà visitar els dies 18, 19, 25 i 26 de marçal Teatre l’Artesana
Exposició fotogràfica «A dues veus. Retrats de converses en català» a Falset | laConcaDiari.cat

 

L'exposició fotogràfica «A dues veus. Retrats de converses en català», que mostra testimonis dels participants en el programa «Voluntariat per la llengua», es podrà visitar el 18, 19, 25 i 26 de març al Teatre l'Artesana de Falset. La mostra, produïda pel Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Alt Penedès-Garraf, ens endinsa al programa esmentat a partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques i ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas.

  

 

 


Les imatges de les parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del «Voluntariat per la llengua». Tot plegat ens apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents i que té com a nexe, la llengua catalana. Les frases que acompanyen els retrats són fragments dels textos que han escrit deu voluntaris després de conversar amb les parelles fotografiades, i que mostren una visió particular de les impressions d'aquestes persones.


«A dues veus», en general, s'adreça a qualsevol persona que vulgui descobrir com un projecte de foment de l'ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social. A més, l'espectador podrà conèixer el programa de parelles lingüístiques formades per un voluntari catalanoparlant i un aprenent que vol guanyar fluïdesa en català, mitjançant el qual queden una hora a la setmana per fer conversa. Les persones que estiguin interessades a participar en el «Voluntariat per la llengua» com a aprenentes o com a voluntàries, poden adreçar-se al Servei Comarcal de Català del Priorat per telèfon: 977 831983 o per correu electrònic: priorat@cpnl.cat. També poden registrar-se directament al programa a través del web de Voluntariat per la llengua.
Comentaris

envia el comentari