Visit Reus, la nova polsera turística per veure cinc indrets històrics a la meitat de preu

El Gaudí Centre, el Pere Mata, els museus i el Campanar es poden visitar per dotze euros
L'alcalde i la regidora Montserrat Caelles. | Carla Bergadà

 

Aquest dimecres, 9 d'agost, es posarà a la venda la polsera Visit Reus. La nova iniciativa de l'Agència Reus Promoció proposa visitar cinc indrets turístics de la ciutat per la meitat del seu preu. El Campanar de la Prioral de Sant Pere, el Museu de Reus Arqueologia, el Museu de Reus, el Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata i el Gaudí Centre es podran veure per només 12 euros en lloc dels 25 que costaria fer-ho per separat. El multitiquet es podrà comprar a la Capsa Gaudí.


Rosa i de silicona, funciona a través d'un codi QR que es llegirà abans d'entrar als edificis aconseguint així la comoditat no havent de comprar cada tiquet per separat. El ritme serà lliure però només es podrà escanejar una vegada per espai; això vol dir que els qui comprin la Visit Reus tindran sis mesos per visitar els indrets —no cal fer-ho tot el mateix dia— però només hi podran accedir una vegada. Els diferents espais a visitar amb la polsera estaran identificats amb un 'roll-up' i s'hi podrà accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, sense cap restricció, incloent-hi també el servei d'audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata.

La idea és que en un futur, una segona fase incorpori altres avantatges com la visita a altres indrets i facilitats de transport. Reus Promoció també està obert a incloure altres ofertes i promocions que el sector privat vulgui oferir de manera que s'enriqueixi el valor d'aquest producte. Les polseres es podran adquirir al Gaudí Centre Reus des d'aquest dimecres 9 d'agost, data en què es posarà en funcionant la proposta. Té un preu de 12 euros —visitants de 15 a 64 anys—, 8 euros per a júniors i sèniors —de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys— i serà gratuïta per a infants fins als 8 anys.

 

La polsera Visit Reus. | Carla BergadàComentaris

envia el comentari