Cornudella recupera la representació dels Pastorets dècades després

El teatre La Renaixença obrirà les seves portes amb l'obra de Núria Campiña i Noè Forès
El teatre La Renaixença acollirà l'obra Els Pastorets | PrioratDiari.cat

 

Cornudella de Montsant recupera, dècades després d'haver-se celebrat l'última vegada, l'escenificació dels Pastorets, el clàssic de Josep Maria Folch i Torres que justament enguany celebra cent anys de vida. La representació tindrà lloc el 7 de gener a les 20.00 hores al teatre La Renaixença, i recuperarà l'escenificació dels pastorets amb l'obra de Núria Campiña i Noè Forès a la part musical.

  

  

 

 


Els darrers anys, per aquestes dates, s'havien fet a Cornudella diverses actuacions musicals infantils, però no l'obra de Folch i Torres. En total hi prendran part un total de 37 nens i nenes de l'Escola Doctor Piñol i Aguadé de Cornudella, amb edats compreses entre els tres i els onze anys. Encara que els adults no formaran part de l'obra, sí que s'encarregaran de tota la part tècnica i més feixuga. Núria Campiña ja havia fet teatre i també havia treballat com a actriu en una sèrie de TV3. Va fer el guió de les primeres edicions de la Passió de Reus i l'estiu passat va dirigir l'obra d'Àngel Guimerà Terra Baixa, que va presentar a Ulldemolins.

 

Al seu torn, Noè Forès, responsable de la part musical dels Pastorets, és professora de música i de coral a Reus i forma part, amb el seu pare, de la Fores Band. Aquests dies representarà Els Pastorets pels carrers de Reus. «Vam animar-nos a fer Els Pastorets, vam demanar la col·laboració de l'Ajuntament, que vam obtenir, i el cert és que els nens s'han engrescat tant que no volen marxar dels assajos», comentava la Núria.
Comentaris

envia el comentari