Mariano Rajoy contraprogramarà l'inici de la campanya del referèndum des de Salou

El president espanyol i la plana major del Partit Popular hi celebraran la seva escola d'estiu, el 15 i 16 de setembre
Imagen de Mariano Rajoy. | Europa Press

 

Coincidint amb l'inici de campanya promulgat des de l'independentisme de cara al referèndum de l'1 d'octubre, el 15 de setembre Mariano Rajoy i part de la plana major del Partit Popular visitaran Salou per celebrar la seva escola d'estiu. Així ho ha avançat 'La Vanguardia' aquest dilluns, que detalla que l'esdeveniment tindrà lloc els dies 15 i 16 en un lloc encara per determinar. Segons l'executiu espanyol, en aquell moment el govern català ja haurà desistit d'organitzar el referèndum i serà en aquest moment quan el President Rajoy faci un discurs de mà estesa.


Un altre acte de Rajoy a Catalunya seria un parell de setmanes després, coincidint amb l'1 d'octubre —en funció de si es convoca o no el referèndum—, per celebrar el 40è aniversari d'Alianza Popular. Mentrestant, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, passa les seves vacances també a Tarragona.
Comentaris
Pelacanyes
Enlloc d'anar a Salou podrien anar a Tarragona que el PP tambe hi governa, a mes segur que el Pep Felix Ballesteros estaria encantar d'estar a prop dels seus amics feixistes-unionistes. Salut i Republica.
0
Marta
Kin fastic de personatge!si no ens vol als catalans pk ve aki.Kins poca vergonyes de corruptes k tenim.
0

envia el comentari