Ajuntaments del territori i la Diputació de Tarragona impulsen l'administració electrònica

Un grup de treball, SmartCATSud, s'ocupa de posar en marxa el projecte
L'Ajuntament de Tarragona lidera la proposta juntament amb vuit administracions de la província | Cedida

 

La col·laboració de nou ajuntaments de la demarcació de Tarragona i de la Diputació permeten el funcionament de l'SmartCATSud, un grup de treball que pretén potenciar l’administració electrònica i desenvolupar ciutats intel·ligents. De moment, el projecte ha creat cursos de formació sobre ciberseguretat i anàlisi de dades, la contractació conjunta de serveis d’adaptació a la normativa de seguretat i la participació a la proposta de projecte de la Diputació ‘TurisTIC en família’.


Els diversos ajuntaments adherits al projecte es comprometen a afavorir l’intercanvi d’experiències i contribuir així a l’aplicació d’aquestes eines al territori en àmbits com la mobilitat, la seguretat o la promoció cultural i turística. El grup de treball va a càrrec de l’Ajuntament de Tarragona, que l’exerceix mitjançant la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

 

El grup SmartCATSud està constituït pels ajuntaments de Tarragona, Amposta, Calafell, Cambrils, Reus, Salou, Tortosa, Valls i la Diputació de Tarragona. L'última incorporació ha sigut la de l’Ajuntament de Vila-seca, i des de l'organització es remarca que se seguirà treballant per afegir noves administracions al projecte. 
Comentaris

envia el comentari